Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehehe, każdy wypoczywa inaczej :)

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w sumie racja :good:

Opublikowano

w jaką gre ciupiesz ?

Opublikowano

A kupiłem sobie do grania Racedriver Grid. Nawet dość fajne wyścigi, ale jeszcze nie przyzwyczaiłem się do grania na padzie i marnie mi idzie :>

Opublikowano

w tą zagraj :naughty:

Opublikowano

A kupiłem sobie do grania Racedriver Grid. Nawet dość fajne wyścigi, ale jeszcze nie przyzwyczaiłem się do grania na padzie i marnie mi idzie :>

Na PC ? Potrenuj i zagramy online na ruskich :decayed: najlepiej w freestyle drift :naughty:

Opublikowano

Na PC ? Potrenuj i zagramy online na ruskich :decayed: najlepiej w freestyle drift :naughty:

Nope, Xbox :)

Opublikowano

Ja znów ostatnio trenuje troszkę Forze motorsport to jest naprawdę dobra gra :good: Grid jest dosyć fajny tylko troszkę mało realistyczny.. ubolewam nad tym że na Xklocka nie ma i nie będzie Grand Turismo.. gra bardzo realistyczna pod każdym względem, (fizyka, uszkodzenia no i zużycia elementów) w tej chwili zatęskniłem za PS3 ;(

Opublikowano

ee tam jeden tytul mozna wyporzyczyc konsole od kolegi:P

Opublikowano

Ja znów ostatnio trenuje troszkę Forze motorsport to jest naprawdę dobra gra :good: Grid jest dosyć fajny tylko troszkę mało realistyczny.. ubolewam nad tym że na Xklocka nie ma i nie będzie Grand Turismo.. gra bardzo realistyczna pod każdym względem, (fizyka, uszkodzenia no i zużycia elementów) w tej chwili zatęskniłem za PS3 ;(

Właśnie następne co planuję zakupić to Forza, ale chyba 2-kę, 1-ki nie widziałem anie w empiku, ani w mm

Opublikowano

Ja miałem wcześniej 360-tkę i grałem w Forze 2 - świetna gra, ciąłem w nią prawie non-stop. :) Ale kupiłem z ciekawości ps3 i jestem bardziej zadowolony. Gram teraz w grida też m.in. i też na serio bardzo fajna gra. Trzeba się trochę napocić podczas jazdy :D nie to co arkadowy nfs.... :D

Opublikowano

Właśnie w GRIDzie każde muśnięcie gazu ma znaczenie i wpływ na miejsce na podium :cool: a w NFS od bandy do bandy byle do mety :D Ciekawe czy wersja na konsole współgra z wersją na PC online, bo z chęcią bym się pościgał z którymś z was :gwizdanie:

Opublikowano

Też stałem przed dylematem czy nie wziąć ps3, ale ostatecznie wyszło na xbox. Co do grida to pewnie dlatego ciągle zajmuję ostatnie miejsce, bo tak duży realizm jest, a mam przyzwyczajenia z nfs :>

Opublikowano

Piter,

po naradzie z kumplami (3) wez te 2 alufy od gory ; - te w srodku ;0

Opublikowano

Piter,

a moje :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

panowie to moze GRID online i sie poscigamyy :decayed:[br]Dopisany: 26 Lipiec 2009, 09:31_________________________________________________wystarczy wykupic xbox live 25zl

Opublikowano

panowie to moze GRID online i sie poscigamyy :decayed:[br]Dopisany: 26 Lipiec 2009, 09:31_________________________________________________wystarczy wykupic xbox live 25zl

Ja jestem jak najbardziej zaaa :decayed:

Opublikowano

Piter,

ee tam :) jak cos to pierwsze bankowo ....

Opublikowano

Piter,

ee tam :) jak cos to pierwsze bankowo ....

:good: :gwizdanie:

Opublikowano

Siemanko :hi:

Jaktam po weekendzie, wszyscy zdrowi ? ;)