Opublikowano 19 Września 200916 l Witka Ja sie zaraz zabieram za pucowanie fury ja jeszcze poczekam ze 2 miechy Wcale się nie dziwie skoro Ty w ciągu jednego roku zrobisz tyle kilometrów co niektórzy w ciągu jednego dnia :polew: w dodatku pewnie jeszcze w garażu pod pierzyną trzymasz swoją :polew: :tongue4: :tongue4:
Opublikowano 19 Września 200916 l Witka Ja sie zaraz zabieram za pucowanie fury ja jeszcze poczekam ze 2 miechy Wcale się nie dziwie skoro Ty w ciągu jednego roku zrobisz tyle kilometrów co niektórzy w ciągu jednego dnia :polew: w dodatku pewnie jeszcze w garażu pod pierzyną trzymasz swoją :polew: :tongue4: :tongue4: wobraź sobie,ze pokazuje ci środkowy palec
Opublikowano 19 Września 200916 l Witka Ja sie zaraz zabieram za pucowanie fury ja jeszcze poczekam ze 2 miechy Wcale się nie dziwie skoro Ty w ciągu jednego roku zrobisz tyle kilometrów co niektórzy w ciągu jednego dnia :polew: w dodatku pewnie jeszcze w garażu pod pierzyną trzymasz swoją :polew: :tongue4: :tongue4: wobraź sobie,ze pokazuje ci środkowy palec A wogóle możesz go wyprostować ?? :polew:
Opublikowano 19 Września 200916 l Witka Ja sie zaraz zabieram za pucowanie fury ja jeszcze poczekam ze 2 miechy Wcale się nie dziwie skoro Ty w ciągu jednego roku zrobisz tyle kilometrów co niektórzy w ciągu jednego dnia :polew: w dodatku pewnie jeszcze w garażu pod pierzyną trzymasz swoją :polew: :tongue4: :tongue4: wobraź sobie,ze pokazuje ci środkowy palec A wogóle możesz go wyprostować ?? :polew: pokaże ci na spociku :gwizdanie:
Opublikowano 19 Września 200916 l Dawid masz najnowszego NFS Dobry.... JA mam nowego NFS... powiem szczerze.. nic specjalnego
Opublikowano 19 Września 200916 l Dawid masz najnowszego NFS Dobry.... JA mam nowego NFS... powiem szczerze.. nic specjalnego Marcin odezwe się do Ciebie w tej sprawie
Opublikowano 19 Września 200916 l mam i polecam goraca mi sie podoba i kazdym autem sie jezdzi inaczej:D colin tez jest niczego sobie wojtek odezwij sie jak ciooo dobra ide spac bo faza mnie 3ma:D ------------------------->
Opublikowano 20 Września 200916 l Witam w skacowaną niedziele Jestem aktualnie w przerwie pomiedzy pierwszym a drugim dniem wesela i potrzebuje by mi ktos auto umyl bo mi by zeszlo z tym chyba z 4 godz a nie mam tyle czasu Wiec dogadajcie sie i zapraszam
Opublikowano 20 Września 200916 l Bry No dzionek mamy piękny. Ja robię grilla dziś Baddy, zahacz o jakąś myjnię, raczej wyjdzie taniej niż nasza ekipa
Opublikowano 20 Września 200916 l Doberek, ja mam jeszcze 0,5 promila. Trzeba iść pospacerować żeby uciekło z organizmu.