Maniek Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Dzwoniłem do Pitera właśnie, że stoją ale był poza zasięgiem (bym się na nich nadział ;/) poszedl po bandzie Dzieki Panowie za Spota, milo bylo poznac, a Tobie Proton jeszcze raz za podwozke [br]Dopisany: 21 Październik 2009, 23:27_________________________________________________ szkoda że nie mogłem być a tak chciałem śmierdzieć dymem był maniek ? bylem, szkoda ze Cie nie bylo, ale mozliwe ze za 2 tygodnie tez bede w BB to sie spotkamy dzieki za zaproszenie BTW niezle smierdze dymem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 dzięki za spota Panowie ...mam pytanie ta kiełbasa co została.... to kto ja kupowała bo rewelacja jest ? pewnie od siemiana pewnie moja. Kupiłem pieprzową i czosnkową w rollu w jaworzu. Pieprzowa była naprawde super... dziękuje za spocika był super :gwizdanie: Kamilku, daj spokój nie obrażaj sie... dobra kiełbaska dobry karczek thx panowie nie robić mi tu smaka - pogoda Wam się dziś udała - trzeba przyznać przecież byłeś dzisiaj... nie zdąrzyłeś wypozyczyć a4 więc przyejchałeś swoim autem... Co tu dużo mówić,... RESPECT dla Ciebie.. tylny napęd.... ... silnik umieszczony prawie centralnie.... ...i ta nieokiełzana moc 30 koni... BAJERKA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 http://demotywatory.pl/178258/Co-tam-gry. :polew: http://demotywatory.pl/249196/Blachary http://i.demotywatory.pl/uploads/1254770917_by_przemomass1991_500.jpg http://i.demotywatory.pl/uploads/1253782807_by_lyszek_500.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 powitac wszystkich ... kamil cos takie angielskie wyjscie zrobil ? miron .. trzebabylo wysiasc z "autka" jak juz przyjechales hyhy ... zeby nie bylo ze siemian dobre kielbasy przywiozl .. mi niesmakowala i spoko gryfi nie ma problemu ...jechalem i akurat gadalem przez tel wiec moze to mnie uratowalo przed suszarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 :hi: to gdzie stali?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 :hi: to gdzie stali?? przed zjazdem na hotel jawor od cieszynskiej (tam masz taka miejscówkę lekko po łuku przed skrętem ) pierwszy raz ich tam widziałem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 złapali kogoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 złapali kogoś ? chyba raczej nie .. chyba ze ktos sie nie ujawnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 to jak ja jechałem to jeszcze ich nie było[br]Dopisany: 22 Październik 2009, 09:35_________________________________________________Patrzcie zrobili o mnie... :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 to jak ja jechałem to jeszcze ich nie było wcale nie...ty jechałeś tak szybko,że ich nie zauważyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 hehe... Piotrek, wojtek mi mówił że ma do sprzedania kupe części do srebrnej B5, może byś coś chciał. Mówił że jakiś naiwniak przyjechał na wymiane wiska i co się da to mu wykręcają... :polew: :polew: Wczorajszy wypadek przy dworcu... http://bespress.pl/art.php?i=15159[br]Dopisany: 22 Październik 2009, 09:41_________________________________________________Morze Północne, lodowaty wicher duje jak cholera. Na pokładzie statku stoi dwóch marynarzy. - W taką pogodę z gołą głową? Gdzie masz swoje nauszniki? - pyta jeden. - Od czasu nieszczęśliwego wypadku już ich nie noszę. - Jakiego nieszczęśliwego wypadku?? - Kumpel zapraszał na wódkę, a ja nie słyszałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 hehe... Piotrek, wojtek mi mówił że ma do sprzedania kupe części do srebrnej B5, może byś coś chciał. Mówił że jakiś naiwniak przyjechał na wymiane wiska i co się da to mu wykręcają... :polew: :polew: on sie pomylił...miał na myśli ciebie po ostatniej wizycie jak wszystkiego nie poskręcał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 powitac wszystkich ... kamil cos takie angielskie wyjscie zrobil ? miron .. trzebabylo wysiasc z "autka" jak juz przyjechales hyhy ... zeby nie bylo ze siemian dobre kielbasy przywiozl .. mi niesmakowala i spoko gryfi nie ma problemu ...jechalem i akurat gadalem przez tel wiec moze to mnie uratowalo przed suszarka Słaby dzień miałem // jak jechałem to nikogo nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Ciekawe czy nam tam dowiozą drewna na przyszły tydzień, bo już marnie jest. Przydałoby się coś innego, bo to strasznie dymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Ciekawe czy nam tam dowiozą drewna na przyszły tydzień, bo już marnie jest. Przydałoby się coś innego, bo to strasznie dymi. wezmę troszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Ciekawe czy nam tam dowiozą drewna na przyszły tydzień, bo już marnie jest. Przydałoby się coś innego, bo to strasznie dymi. Myśle że można by zacząć od Twoich foteli... Może będą mniej dymić... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Ciekawe czy nam tam dowiozą drewna na przyszły tydzień, bo już marnie jest. Przydałoby się coś innego, bo to strasznie dymi. ile kosztuja te gotowe paczki w Castoramie? może by tak kupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Ciekawe czy nam tam dowiozą drewna na przyszły tydzień, bo już marnie jest. Przydałoby się coś innego, bo to strasznie dymi. Myśle że można by zacząć od Twoich foteli... Może będą mniej dymić... :polew: Wiesz to nie jest zły pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 :hi: widzialem wczoraj ten wypadek akurat tam przejezdzalem cycu robi w castoramie wiec bedzie wiedzial,i pewnie ma taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi