Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry z poludnia :P

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jołłł! to boniu kiedy na hamownię jedziemy? :)

Opublikowano

no wlasnie nie wiem :)

dzis wrzucilem zestaw zimowy...bo zobaczylem jak wygladaja opony z przodu ;/ z zewnatrz fajnie w od srodka lyse

Opublikowano

Kogo widziałem w centrum lipnika skręcającego na lipnicką koło 16:40 ? :)

Opublikowano

Ja bym chciał, ale patrząc na te ceny to średnio mi się to widzi. Na allegro jest komplet listew rs4 za 1200 zł, ale bez popielniczek i osłony lewarka.

Opublikowano

proton2 zerknij na aukcję i zobacz co to jest ta hydrografika, ktoś już pisał z forum zapytanie czy jakby było więcej elementów to czy by taniej zrobili ale jeszcze nie odpisali i może takie listewki byś miał za 200zł :gwizdanie:

Opublikowano

na kogo obstawiacie Adamek czy Gołota :bokser:

Opublikowano

na kogo obstawiacie Adamek czy Gołota :bokser:

Adamek
Opublikowano

:hi:

Facet od B7 odpisał :)

"Witam,

Samochód znajduje sie w Londynie. Samochód jest zarejestrowany w Polsce. Samochód ma dokumenty Polsce. Moge wyslac na adres samochód w Polsce i jesli nie lubisz samochodu mozesz wyslac samochód z powrotem do mnie na mój koszt, daj mi znac, jesli chcesz zlozyc oferte?

Transport do Polski sa bezplatne. Bede wspierac wszystkie koszty transportu. I trzeba swoje imie, nazwisko i adres, aby mozna bylo wyslac samochód do Polski.

Dziekuje!"

Opublikowano

Myśle że Adamek, bo on przynajmniej ma mózg.. co prawda go nie używa... ale ma. Gołota nie ma mózgu i go nie używa.. :>

A tak na poważnie to myśle że Adamek, przemawia za nim wiek i technika. Ale jak jakiś strzał Gołoty dojdzie Adamka to może mieć ciężko...[br]Dopisany: 24 Październik 2009, 17:53_________________________________________________Adamek ma więcej do stracenia, bo w jego przypadku przegrana będzie równoznaczna z końcem kariery...[br]Dopisany: 24 Październik 2009, 17:53_________________________________________________

:hi:

Facet od B7 odpisał :)

"Witam,

Samochód znajduje sie w Londynie. Samochód jest zarejestrowany w Polsce. Samochód ma dokumenty Polsce. Moge wyslac na adres samochód w Polsce i jesli nie lubisz samochodu mozesz wyslac samochód z powrotem do mnie na mój koszt, daj mi znac, jesli chcesz zlozyc oferte?

Transport do Polski sa bezplatne. Bede wspierac wszystkie koszty transportu. I trzeba swoje imie, nazwisko i adres, aby mozna bylo wyslac samochód do Polski.

Dziekuje!"

Jak dla mnie to ten mail zarówno jak poprzedni jest pisany polską "Polszczyzną Angielską" :>

Opublikowano

siemian jak to w Polsce bywa wszystko jest już ustawione :gwizdanie:

Adamek to wygra z palcem w d...

Opublikowano

Właśnie to mnie ciekawi że pisze tą Angielską Polszczyzną a nazywa sie Marek Witczak :mysli: może zapomniał języka polskiego :polew: napisałem mu by wysłał jeszcze troszke zdjęć

Opublikowano

co jest ustawione?

Opublikowano

co jest ustawione?

Walka i te 10mln w lotto :P:polew:

Opublikowano

myśle że walka nie jest ustawiona... To są zbyt duże imbecyle i za bardzo się nienawidzą...

http://odsiebie.com/pokaz/5037678---8792.html

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

myśle że walka nie jest ustawiona... To są zbyt duże imbecyle i za bardzo się nienawidzą...

http://odsiebie.com/pokaz/5037678---8792.html

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA :polew: :polew: :polew: "jak wielbłądy" :polew: :polew: :polew: :polew: "to byście ją zaorali" :polew: :polew:

Opublikowano

To ja Sławek jechałem

Opublikowano

To ja Sławek jechałem

Tak mi się wydawało, ale nie byłem pewny. Trochę późno zauważyłem.

Opublikowano

bry :hi:

panowie jaka akcja facet od b7 jest trefny znalazłem ogłoszenie te same zdjecia itp znaduje sie tam numer telefonu zadzwoniłem i okazalo sie ze własciciel wie o tym z angli i sie pod niego podszył http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9957686

fajna akcja samochód podrożał o 23 tys :)