stach.. Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Witam panowie no i miałem lipke ze spotu ;( zepsułem sobie auto i za cholerę nie mogę naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 co sie stalo stach ?? Bad ja juz wczesniej jezdzilem na tym chipie ale potem wrzucilem serie,pozniej sie kaplem ze wąz idący do kolektora ssacego jest rozwalony zrobilem weza auto ozylo pojezdzilem miesiac tak,i dzis wlozylem ta 180 spowrotem i jest w wiele lepiej niz jak byl wczesniej zalozony bajera musze jechac na hamownie,gdzie najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 to trzeba zrobic grupowy wyjazd!!!! bedzie taniej. nippo83 tez sie pisze.[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 21:27_________________________________________________A tak w ogóle to macie chłopaki jakiś patent na zapieczone OD NOWOŚCI śruby mocujące ramkę rejestracji na klapie bagażnika?! :doh1: Bo wożę już z miesiąc w bagażniku nowe ramki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach.. Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 No właśnie chciałem sobie przeczyścić przepustnice,zrobiłem wszystko jak napisane na forum i d*pa zbita falowały obroty jak cholera aż po 3tys zrobiłem parę razy adaptacje manualną (kluczykiem) trochę sie polepszył ale prz zmianie biegu obroty nie spadają ;( [br]Dopisany: 23 Październik 2009, 21:31_________________________________________________ to trzeba zrobic grupowy wyjazd!!!! bedzie taniej. nippo83 tez sie pisze.[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 21:27_________________________________________________A tak w ogóle to macie chłopaki jakiś patent na zapieczone OD NOWOŚCI śruby mocujące ramkę rejestracji na klapie bagażnika?! :doh1: Bo wożę już z miesiąc w bagażniku nowe ramki... Najlepsza Pepsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 stach a dobrze wyczysciles???dobrze robisz adaptacje??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach.. Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 wszystko poprawnie,kolega podpinał vag i adaptacja ok,ale dodam parę razy gazu i to samo coś chyba jest tam z połączeniem bo jak faluja obroty i poruszam tam trochę przy lince wraca na normalne obroty i po dodaniu gazu znowu faluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 pewnie zle wyczyszczona przepustnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach.. Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 No nic spróbuje jutro jeszcze raz,może może co z tego będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Czyszczenie przepustnicy w nieumiejętny sposób może też prowadzić do jej nieodwracalnego zniszczenia. Trzeba bardzo uważać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 co sie stalo stach ?? Bad ja juz wczesniej jezdzilem na tym chipie ale potem wrzucilem serie,pozniej sie kaplem ze wąz idący do kolektora ssacego jest rozwalony zrobilem weza auto ozylo pojezdzilem miesiac tak,i dzis wlozylem ta 180 spowrotem i jest w wiele lepiej niz jak byl wczesniej zalozony bajera musze jechac na hamownie,gdzie najlepiej Tylko Elprosys w Gliwicach na tarnogórskiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Siemanko z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 to se wszyscy pogadali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 to se wszyscy pogadali właśnie....Wojtek wisko chodzi cichutko zero chrobotania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 to se wszyscy pogadali właśnie....Wojtek wisko chodzi cichutko zero chrobotania to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 to se wszyscy pogadali właśnie....Wojtek wisko chodzi cichutko zero chrobotania Do czasu aż odleci w siną dal, zostawiając za sobą dziurę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 to se wszyscy pogadali właśnie....Wojtek wisko chodzi cichutko zero chrobotania Do czasu aż odleci w siną dal, zostawiając za sobą dziurę to już ni e moje zmartwienie będzie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi