Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

4562

• siemian

3414

• Wihajster

2912

• H4mm3R

2689

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a czy umycie samochodu to tez zmiana :polew: :polew: :polew: :polew: to moge sie pochwalic:D

nie mów że umyłeś :blink: nie boisz się że pod szpachlówke podejdzie woda i spadnie lakier :polew:

Opublikowano

a czy umycie samochodu to tez zmiana :polew: :polew: :polew: :polew: to moge sie pochwalic:D

nie mów że umyłeś :blink: nie boisz się że pod szpachlówke podejdzie woda i spadnie lakier :polew:

własnie a na mrozie to sie zdarza :decayed::tongue4:

zaprosilem wlasnie kolejnego pana do nas na spocik a jest ze Strumienia :gwizdanie:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

i kolor zmienił się na czerwono-rudawy, z przewagą tego drugiego :tongue4::polew: :polew:

P.S. Proton jak coś to ja podjadę, w końcu w moim interesie to jest, są widoki że mogę zawitać w środę więc dam Ci znać odnośnie magnesu :wink4:

Opublikowano

nie zartowalem :D komu by sie chcialo myc auto w taka pogode :P bylo trzeba temat rozruszac bo taka cisza jak by wszystkim kompy pozbierali[br]Dopisany: 01 Luty 2009, 11:55_________________________________________________

wojtek masz doswiadczenie w tej sprawie??

to musisz zajechac do dobego lakiernika i nie bedziesz sie musial bac a ja tak kombinowalem dlaczego ty zawsze uwalona fura jezdzisz:P

Opublikowano

nie zartowalem :D komu by sie chcialo myc auto w taka pogode :P bylo trzeba temat rozruszac bo taka cisza jak by wszystkim kompy pozbierali[br]Dopisany: 01 Luty 2009, 11:55_________________________________________________

wojtek masz doswiadczenie w tej sprawie??

to musisz zajechac do dobego lakiernika i nie bedziesz sie musial bac a ja tak kombinowalem dlaczego ty zawsze uwalona fura jezdzisz:P

przecież sam pisałes ze twój furak spadł z mostu prosto pod nadjeżdzający pociąg a teraz cie czepiasz wojtka :naughty::tongue4:

Opublikowano

ma dwie rysy da dachu od pociągu :tongue4:

Opublikowano

panowie wyslalem kolejne zaproszenie do nowego pana z bb na spocik :hi:

Opublikowano

Wątpię żeby ktoś po przywitaniu jeszcze zaglądał do działu newbie, ale może się mylę. Ja nie zajrzałem :decayed:

Opublikowano

Ostatnio były nowe twarze. Mam nadzieję, że nie ostatni :)

Opublikowano

Wątpię żeby ktoś po przywitaniu jeszcze zaglądał do działu newbie, ale może się mylę. Ja nie zajrzałem :decayed:

wysyłam PW :cool1:

Opublikowano

Zastanawiałem się czy się nie wpisać na listę rezerwową na zlot, ale po tym co tam piszą w temacie, to szczerze mówiąc straciłem ochotę.

Opublikowano

Zastanawiałem się czy się nie wpisać na listę rezerwową na zlot, ale po tym co tam piszą w temacie, to szczerze mówiąc straciłem ochotę.

no fakt..masz racje...bedzie wszystko co nie lubisz, czyli alkohol i kobiety :polew::decayed::tongue4:

Opublikowano

No pewnie, bo to zło :D

Opublikowano

e no może jeszcze sie ktoś wybierze z ekipy B-B :kox:

Opublikowano

panowie...frekwencja we środę obowiązkowa :gwizdanie: nieobecni dostana prezenty we formie kropeczki :kox::naughty::decayed::wink4::tongue4: