siemian Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 siemian- wypal mi tą płytę jak możesz. spot jeszcze w nałężu? spoko, sie wypali[br]Dopisany: 18 Październik 2010, 19:16_________________________________________________ Ja mam chyba 26" i mi pasuje, kotce też. Jak oglądam filmy to wieszam go na ścianie i kładę się na łóżku :> wieszasz kota na ścianie?? :shocked: :polew: [br]Dopisany: 18 Październik 2010, 19:17_________________________________________________ja jestem za nalężem. napalimy w piecu :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
H4mm3R Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Polecam Samsungi a co do wielkości, to zależy jak daleko będziesz od TV siedział, ja mam 40" i lookam na niego z 2m
MARiOLiNi Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Też jestem za Nałężem, tam jest klimat.
godzic Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 no raczej, jak ostatnio kukałem po telewizorach to miedzy nimi była niezła przepaść jeśli chodzi o jakość obrazu .... wiec czy ja wiem czy rozmiar taki ważny ?
proton2 Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 zna się może ktoś z was na tv LCD ?? chce coś kupić ale jestem zielony w tych sprawach więc mile widziana pomoc :> Przede wszystkim wielkość i kwota, potem się myśli dalej. Ja mam 50", oglądam go z jakichś 3m i nie zamienił bym na mniejszy. Pierwsze wrażenie jest porażające, ale z czasem wnioski nasuwają się same. Zamiast LCD zastanowił bym się nad plazmą, moim zdaniem to lepsza opcja niż LCD.
Baddy Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 siema zna się może ktoś z was na tv LCD ?? chce coś kupić ale jestem zielony w tych sprawach więc mile widziana pomoc :> najważniejsze to wielkość pomieszczenia i źródło z którego TV będzie odtwarzało obraz :> jeśli ma to być dobry obraz to pomyśl także nad czymś mądrym do odtwarzania i nie oszczędzaj na kablu ja mam 40'' SONY i jestem bardzo zadowolony ale myślę, że warto rozważyć opcje zakupu rzutnika jeśli jest to dość duże pomieszczenie
DAWIDBORI Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 [br]Dopisany: 18 Październik 2010, 23:39_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=fJ50yAQb9_o&feature=player_embedded#!
godzic Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Ghost Scare Gay Babysitter!
piter220v Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 czolem z ranca .... apropo tv jak kazdy napisal i sie pochwalil jakiego ma ... wyglada na to ze slawek ma najwiekszego :polew: gegeralnie u mnie 2.5 m do 46" tv samsung jest w pracy mam 30" monitor i siedze pol metra przed nim i jest wiec zalezy co do czego jak kto woli dzisiaj trzeba opony zmienic ! .......
GRYFI Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 k**wa- tysięc wejść w ciągu doby i żadnego telefonu
piter220v Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 ku***a- tysięc wejść w ciągu doby i żadnego telefonu zadzwonic do ciebie ? zjadzie sie chetny ... cierpliwosci
GRYFI Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 ku***a- tysięc wejść w ciągu doby i żadnego telefonu zadzwonic do ciebie ? zjadzie sie chetny ... cierpliwosci
Andrzej88 Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 dzisiaj trzeba opony zmienic ! ....... Śniegiem ma jebnąć?
Rekomendowane odpowiedzi