H4mm3R Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Hammer, czemu piszesz, że dokument z HBO to ściema pod publikę? Może kiedyś tak tam było ale teraz już nie, bo czytałem wypowiedź osoby co tam mieszka.
martekgks Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Panowie znalazlby sie ktos kto moglby podskoczyc do cieszyna i doglebnie obadac to cudo? Ewentualnie ktos z miernikiem by tam ze mna pojechal? Nie chce kupic miny a mam 250 km drogi... http://allegro.pl/unikat-a4-1-9tdi-pelny-s-line-sedan-skora-alu-17-i1296929675.html Na forum sporo o aucie juz napisano ale jeszcze chcialbym to sprawdzic.. Oczywiscie bysmy sie dogadali :>
GRYFI Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 siema wróciłem a wyjeżdżałeś? :polew:
H4mm3R Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 grobowa cisza w tym temacie... :gwizdanie:
piter220v Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 elo .. przydaloby sie jeszcze tydzien poleniuchowac ... czas na prace ...
siemian Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 hello. Wczoraj nam się nudziło i nagraliśmmy troche materiału z którego fryzjerek pomontował film. Będzie jeszcze dłuższa wersja :)
Arturoo Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 Siemian poboczem zasuwasz potem się dziwisz,że wojtekce przy zawieszeniu Ci musi robić. :> PS .Podkład muzyczny jak z horroru.
Rekomendowane odpowiedzi