wojtekce Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 i co z dzisiejszym spotem?? Moze czas pomyśleć nad zmiana lokalizacji na bardziej cywilizowana?? dokładnie teraz o 17-tej to ciemno jak w
Wihajster Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 i co z dzisiejszym spotem?? Moze czas pomyśleć nad zmiana lokalizacji na bardziej cywilizowana?? tia u Ciebie w garażu w skoczowie :polew: :polew: przynajmniej mam garaż [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 13:45_________________________________________________ i co z dzisiejszym spotem?? Moze czas pomyśleć nad zmiana lokalizacji na bardziej cywilizowana?? dokładnie teraz o 17-tej to ciemno jak w dokładnie
GRYFI Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 ale ja już kupiłem prowiant na grilika ;( ;( ;(
Wihajster Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 ale ja już kupiłem prowiant na grilika ;( ;( ;( to dzis ostatni raz w Nałężu a na sezon zimowy omówimy co i jak:)
GRYFI Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 ale ja już kupiłem prowiant na grilika ;( ;( ;( to dzis ostatni raz w Nałężu a na sezon zimowy omówimy co i jak
DAWIDBORI Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 najlepszego siemian kurde przez gardlo nie chcialo mi to przejsc:] hee
MINIO Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Dzięki za spota :> Godzic trzeba było wyprzedzać tą renówkę
godzic Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Dzięki za spota :> Godzic trzeba było wyprzedzać tą renówkę eeee tam poczekałem spokojnie on zaraz zjeżdżał przy rondzie już byłem za tobą
KFX Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Dzięki za spota :> Godzic trzeba było wyprzedzać tą renówkę eeee tam poczekałem spokojnie on zaraz zjeżdżał przy rondzie już byłem za tobą na pewno nie
Baddy Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 :hi: komu robimy OFE w tym tygodniu? dawać znać z wyprzedzeniem bo się forumowicze biją dziś jadę gorniczka spisać do strumienia Wy też możecie być szczęśliwi jak On
godzic Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 :hi: Wy też możecie być szczęśliwi jak On kox naughty wink4 decayed :polew:
Rekomendowane odpowiedzi