boniu Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 piter i co z naklejeczkami ?? Panowie co z hamownia?? zalatwia to ktos ?? jak sniegi zejdą a co hamownia ma do sniegow??? Panowie taki temat wyrwany z kontekstu podoba mi sie kokpit z b5 po lifcie, jest mozliwosc wrzucenia takiego do mnie??jak tak to co trzeba zmienic ?? i jakie koszta czesci moga byc dzieki
proton2 Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Panowie taki temat wyrwany z kontekstu podoba mi sie kokpit z b5 po lifcie, jest mozliwosc wrzucenia takiego do mnie??jak tak to co trzeba zmienic ?? i jakie koszta czesci moga byc dzieki Zdaje się, że w środku karoseria się nie zmieniła, więc założyć się pewnie da. Dłubania pewnie byłoby sporo.
Wihajster Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Panowie taki temat wyrwany z kontekstu podoba mi sie kokpit z b5 po lifcie, jest mozliwosc wrzucenia takiego do mnie??jak tak to co trzeba zmienic ?? i jakie koszta czesci moga byc dzieki za dużo kasy masz??....nie kombinuj...lepiej jedz na wakacje za te kase
igor0111 Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 Wihajster ale sie dorobiłeś oczojeb....go "filmiku" nic tylko to widać! ja dziś dopiero tak naprawde miałem okazję przetestować ASR i... to jest g... warty może w lepiej sie sprawuje ale u mnie nic specjalnego
Wihajster Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 łańcuchy panowie i wio do przodu to jakaś masakra z tym sniegiem ileż można ;(
wojtekce Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 kur... i cały czas pada wsumie to lubie taka zime
Wihajster Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 ma i szpanuje snoby tak już mają :gwizdanie:
proton2 Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 ma i szpanuje snoby tak już mają :gwizdanie: LOL Anyway tak wygląda koło mnie
DAWIDBORI Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 to proton wiemy gdzie teraz mieszkasz i wpadniemy na imprezke:D hehe
Wihajster Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 teoretycznie po tych fotkach chyba sie domylam gdzie mieszka ale nie jestem pewien
boniu Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 panowie jaki moze byc szacowany koszt zrobienia takiego kokpitu ?? ... i co bym potrzebowal
Wihajster Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 panowie jaki moze byc szacowany koszt zrobienia takiego kokpitu ?? ... i co bym potrzebowal pisałem ci juz odpuść sobie
DAWIDBORI Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 no napewno deska z polifcie ale czy ja wiem czy sie to oplaca lepiej sprzedac i kupic sobie taka po lifcie
piter220v Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 piter i co z naklejeczkami ?? Panowie co z hamownia?? zalatwia to ktos ?? zamawiam jutro .. dam znac .. ile sztuk potrzebujesz ? a tak poza tym snieg wypas ) .. dzisiaj ze skrzycznego o 8.00 rano na sam dol .. bajka
boniu Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 ja chce 3 ... ale mi nie chodzi o deche cala tylko o ten panel gdzie jest radio klima itd :Pbo deska sie niczym nie rozni ma te same ksztalty... Ps.: a co z ta hamownia??
Rekomendowane odpowiedzi