proton2 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Elou Tu jak zwykle dyskusja na poziomie Mnie jak zwykle niestety dziś nie będzie . Tak przy okazji - może ktoś będzie miał jakiś pomysł ... od kilku dni mam taki niezbyt głośne pukanie w okolicy prawego przedniego koła w przedziale 40-60 km/h słychać to najmocniej. Najdziwniejsze jest, że częstotliwość tego jest stała - nie zmienia się ani z obrotami silnika, ani koła. No chyba, że różnica w obrotach kół między 40 a 60 km/h jest na tyle mała, iż nie słyszę różnicy. Nie jestem pewien, ale raz chyba nawet było to słychać po odpaleniu zimnego silnika - nie ruszając się z miejsca oczywiście.
siemian Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 żona Cie puści? widze że pracujesz na status drugiego Maćka
Baddy Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Dzieki za spocik. Nie ma za co :decayed: :naughty:
siemian Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Dzieki za spocik. podziekowania przyjęte
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Siemian juz Ci mowilem ,ze skromnosc - to Twoj najwieksza wada.
siemian Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 hello Panowie. Wczoraj zaliczyłem trase Katowice Kostuchna- Sarni stok w 16 minut- wcześniej takiego czasu mi się nie udało zanotować. Ale kolege goniłem który jak wyjezdzałem był przed Tychami. Dogoniłem go w Czechowicach pod Komotem
MINIO Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 hello Panowie. Wczoraj zaliczyłem trase Katowice Kostuchna- Sarni stok w 16 minut- wcześniej takiego czasu mi się nie udało zanotować. Ale kolege goniłem który jak wyjezdzałem był przed Tychami. Dogoniłem go w Czechowicach pod Komotem Siemian jak ci przyjdą to wstaw pare fotek powiedzmy z Pszczyny , Piasku no i z Czechowic. :> 16 minut a auto było tak ładnie umyte.
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 To na fotach się za***iście będzie prezentowało autko .
siemian Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 nic nie błyskało. :decayed: bez lampy pewnie słabo wyjdą :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi