GRYFI Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Minio ma dostęp do uszkodzonych palet. Dominik weź trochę z roboty jak ostatnio.
Arturoo Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 Siemka. Będę ale koło 18:15 (jak się wyrwę z pracy) . Także pilnujcie siemiana co by nie wypalił całego drewna do popiołu zanim dojadę . Ja z sobą trochę też przywiozę żeby się dorzucić do paleniska .
Arturoo Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 To się zabawię w siemiana :gwizdanie: .
Grisza79 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Hey , cześć i czołem.... Pojawie się dzisiaj, bo dawno nie byłem
MARiOLiNi Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Przed chwilą zauważyłem, że zderzak wczoraj otarłem w A5
siemian Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Przed chwilą zauważyłem, że zderzak wczoraj otarłem w A5 uuu a o co?[br]Dopisany: 09 Luty 2011, 12:16_________________________________________________ Hey , cześć i czołem.... Pojawie się dzisiaj, bo dawno nie byłem jak Nałęże to wszyscy sobie o nas nagle przypomnieli... :bicz3: :bicz3: ...może jeszcze Wihajster przyjedzie... to już by był jakiś cud...
Wihajster Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Przed chwilą zauważyłem, że zderzak wczoraj otarłem w A5 spakowałes juz manele?? ...może jeszcze Wihajster przyjedzie... to już by był jakiś cud... kto wie...kto wie...
proton2 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 A mnie dziś nie będzie Ale w końcu kogo to obchodzi
Wihajster Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 A mnie dziś nie będzie Ale w końcu kogo to obchodzi racja...
Grisza79 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Przed chwilą zauważyłem, że zderzak wczoraj otarłem w A5 uuu a o co?[br]Dopisany: 09 Luty 2011, 12:16_________________________________________________ Hey , cześć i czołem.... Pojawie się dzisiaj, bo dawno nie byłem jak Nałęże to wszyscy sobie o nas nagle przypomnieli... :bicz3: :bicz3: ...może jeszcze Wihajster przyjedzie... to już by był jakiś cud... Oj Siemian, jak ja bym Cię bił jak ty byś był mój Pamiętaj że nie wszyscy żyją tak beztrosko jak Ty..... :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 A mnie dziś nie będzie Ale w końcu kogo to obchodzi racja... Ty i tak jesteś tak żadko ,że pewnie już zapomniałeś jak Sławek wygląda :decayed:
Wihajster Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 A mnie dziś nie będzie Ale w końcu kogo to obchodzi racja... Ty i tak jesteś tak żadko ,że pewnie już zapomniałeś jak Sławek wygląda :decayed: niestety...nie przyjeżdżam dlatego, że mi sie nie chce tylko dlatego iż dużo obowiązków mam teraz
Arturoo Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 Uff bo już myślałem ,że tylko ja całymi dniami pije kawe i z nudów jeżdżę na spoty
siemian Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Uff bo już myślałem ,że tylko ja całymi dniami pije kawe i z nudów jeżdżę na spoty widać po Tobie.. Nikt by Ci nic nie powierzył bo bałby się że coś spierdolisz... Wolą kupić kawe i Cie odizolować... :polew: :polew: :polew:
DAWIDBORI Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 kumpel szuka a4 b5 afn avant wie cos ktos moze ??
Arturoo Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 To dobrze ,że wyjaśniłeś bo mnie to męczyło czemu tak jest .[br]Dopisany: 09 Luty 2011, 16:39_________________________________________________ kumpel szuka a4 b5 afn avant wie cos ktos moze ?? Może być akn?
Rekomendowane odpowiedzi