godzic Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 dzisiaj pod gemini miałem spotkanie z Hundujem... z jego winny... mam błotnik przedni wgnieciony
H4mm3R Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 dzisiaj pod gemini miałem spotkanie z Hundujem... z jego winny... mam błotnik przedni wgnieciony a Hundaj do kasacji
H4mm3R Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 godzic z kim się zadajesz, takim się stajesz następna będzie taxówka i zderzak z Sline :polew:[br]Dopisany: 11 Luty 2011, 21:40_________________________________________________ :polew:
siemian Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 dzisiaj pod gemini miałem spotkanie z Hundujem... z jego winny... mam błotnik przedni wgnieciony oj Godzic nie przejmuj się że dzisiaj przegrałeś ze mną w squasha 7:1... To zawszel lepej niż ostantio 11:0... Jest progres... nie wjeżdzaj pod inne auta...A jak jużchcesz popełnić samobójstwo to skocz pod pociąg, większe prawdopodobieństwo że się uda a nie tylko błotnik będzie do roboty :polew:
Pepin Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Dzięki za spota ponowie Pepin miło było poznać na żywca Dzięki za wieczór całej grupie ... Siemianowi za rozepchany żołądek, kupił mi 2 wielkie kiełbasy Do zobaczenia w Bukowinie
siemian Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 do zobaczenia Pepin. A Ty już w domku?
Pepin Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 do zobaczenia Pepin. A Ty już w domku? Ano ... wczoraj jeszcze starówka w Cieszynie .. fajne są gołębie .. dzieci miały ubaw, bo ptaki same siadają na rękach i zjadają bułki a później wycieczka przez Czechy .. bo navi ustaliła najkrótszą trasę na Opole - wracałem przez Wrocek
wojtekce Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Dzięki za spota ponowie Pepin miło było poznać na żywca Dzięki za wieczór całej grupie ... Siemianowi za rozepchany żołądek, kupił mi 2 wielkie kiełbasy Do zobaczenia w Bukowinie Do zobaczenia :kox:
Rekomendowane odpowiedzi