GRYFI Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 ja dziś będę Kto jeszcze? Wojtek będziesz?- mam kilka pytań
wojtekce Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 ja dziś będę Kto jeszcze? Wojtek będziesz?- mam kilka pytań dzisiaj nie dam rady jak coś pilnego to dzwoń
GRYFI Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 no -zielony już mi wczoraj mówił,że na spot nie jedzie bo pije
siemian Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 przecież nie od dziś wiadomo że jest alkoholikiem :decayed: tak w ogóle to :hi: Ja dzisiaj raczej będe także rekordowa frekwencja prawie pewna
H4mm3R Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 :hi: mr. green najlepszego :decayed: :drunk: :drunk:
Wihajster Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 :hi: mr. green najlepszego :decayed: :drunk: :drunk: dzieki BTW.Panowie mam sprzęt do awaryjnego otwierania aut grupy VAG-a.Jakbyście mieli kiedys kłopoty lub byście cos słyszeli dzwonic
H4mm3R Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 BTW.Panowie mam sprzęt do awaryjnego otwierania aut grupy VAG-a.Jakbyście mieli kiedys kłopoty lub byście cos słyszeli dzwonic To teraz w BB będą się tracić Radia, RNS-E itp. Wczoraj jak wjeżdżałem od Czech na S1 to przed zjazdem na Cieszyn leżała na środku drogi lodówka musiała z jakiegoś tira spaść
siemian Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 :hi: mr. green najlepszego :decayed: :drunk: :drunk: dzieki BTW.Panowie mam sprzęt do awaryjnego otwierania aut grupy VAG-a.Jakbyście mieli kiedys kłopoty lub byście cos słyszeli dzwonic phi. Też mam sprzęt do awaryjnego owierania i to wszystkich aut, nie tylko grupy VAG...
Wihajster Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 :hi: mr. green najlepszego :decayed: :drunk: :drunk: dzieki BTW.Panowie mam sprzęt do awaryjnego otwierania aut grupy VAG-a.Jakbyście mieli kiedys kłopoty lub byście cos słyszeli dzwonic phi. Też mam sprzęt do awaryjnego owierania i to wszystkich aut, nie tylko grupy VAG... nie złą mam konkurencje
siemian Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 :hi: mr. green najlepszego :decayed: :drunk: :drunk: dzieki BTW.Panowie mam sprzęt do awaryjnego otwierania aut grupy VAG-a.Jakbyście mieli kiedys kłopoty lub byście cos słyszeli dzwonic no ot musimy się do mirona kiedyś w nocy przejechać. Przydałaby mi się tylna kanapa grzana... Daj znać jak będziesz miał czas :decayed:
Wihajster Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Przydałaby mi się tylna kanapa grzana... Daj znać jak będziesz miał czas :decayed: :naughty [br]Dopisany: 16 Luty 2011, 10:25_________________________________________________w sumie w Bukowinie bedzie nie zły wybór
godzic Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 bry :hi: widzę że wspólny biznes będziecie kręcić
Arturoo Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Opublikowano 16 Lutego 2011 Najlepszego Wihajster :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
proton2 Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Elo 100 lat Piotrek Piter widziany na skręcie z Michałowicza w lewo na NMPKP
siemian Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Panowie kto dziś co bierze? Ja będe miał tacki
MINIO Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Ja będę i będe miał kartki do rozpalenia .
siemian Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Ja będę i będe miał kartki do rozpalenia . a drewno????? DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻOOOOOOOOOOOOOO drewna?????????????????????????? :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
PABLO Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 wszystkim. Panowie jutro albo pojutrze będę u was bo jadę sprawdzić tą astrę http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=c17533151 Macie jakieś opinie o tym komisie na ul. Okrężnej itd??? Serwis opla jest na miejscu to się sprawdzi auto, bo do Wojtka gość się nie zgodzi by jechać i sprawdzić
Arturoo Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Opublikowano 16 Lutego 2011 Ja jeszcze nie wiem ,czy bede ale jak bede to przed 19 dopiero .
Rekomendowane odpowiedzi