siemian Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 a za nocne assistance podziękować to nie łaska? :hi:
KFX Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 a dziękuje siemianku za wyciągarkę do pinów dowiezioną jeszcze w prima aprilis podwieź mi ten włącznik świateł w drodze do szkoły, albo pożycz swój - jak odłączysz to lampy i tak Ci się będą palić
mk4 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 kfx gratuluje modu ... siemian zdał relacje
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2011 siemian w środę montujemy :> u mnie ,chyba ,że nie dostanę anteny do tego czasu
mk4 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 siemian w środę montujemy :> u mnie ,chyba ,że nie dostanę anteny do tego czasu Arturoo
KFX Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 kfx gratuluje modu ... siemian zdał relacje thx, jakoś to wyszło z pomocą na ten moment - działa całe oświetlenie bez błędów, działa czujnik deszczu, lusterko fotochromatyczne i CLH :gwizdanie: problem pojawia się jak chce odpalic DRL. odłączyłem z przysłony bixów żarówki H7 i wyrezałem do nich nowe przewody do MCE. żarówki do DRL ledowe dookólne. jak zmienię typ reflektorów na BiXenon with DRL - żeby zaczęły świecić DRL - to mam błędy "Left Main Beam" konstrukcja lampy w B7 jest trochę inna niż w B6, więc trzeba przestudiować to i może uda się ominąć ten błąd jakoś... wie ktoś czym się różni elektrycznie bix w B6 od B7 ? generalnie poza DRL (na ten moment ) - mod 100% successful
Gość srb38vx Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 :hi: :hi: Wstawać Lenie :tongue4:
Wihajster Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 powitać w ten piękny niedzielny poranek
MARiOLiNi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 O 8:20 już siedziałem na rowerze :> za chwilę idę na ryby
Rekomendowane odpowiedzi