Arturoo Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 O 8:20 już siedziałem na rowerze :> za chwilę idę na ryby o tej porze byłem już na giełdzie w gliwicach ,rns-d do mojego zakupiony,jeszcze tylko zmieniarka z kablem i w środę siemian będzie musiał mi to po prośbie of korz adoptować
Arturoo Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 to i będziem pić na tą okoliczność
mk4 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 no to kfx duży ukłon .... przyda się twoja wiedza już z tego modu jak się znajdzie jakieś b6 do przegrzebania mnie czeka mod ale czasu nie mogę znaleźć na przegrzebanie instalacji... a mam tego troszkę do zrobienia
KFX Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 boś głupi jest no, boś (bank) nie jest za fajny :polew:
Arturoo Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Siemian dzięki za uruchomienie rns-d , właśnie wróciłem . Padam, ide
mk4 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 boś głupi jest oj pingwinek pingwinek, elo wszystkim
siemian Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Siemian dzięki za uruchomienie rns-d , właśnie wróciłem . Padam, ide ja też padłem... Ale na szczęscie do pracy wstałem. Ogarniam teraz pl-menu i jakieś mapki do Ciebie
Arturoo Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 12:28_________________________________________________ ja też padłem... Ale na szczęscie do pracy wstałem. Ogarniam teraz pl-menu i jakieś mapki do Ciebie raz jeszcze
siemian Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 poko poko [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 12:41_________________________________________________http://www.sadistic.pl/rajdowa-taksoweczka-vt74661.htm :naughty: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi