slodki79 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 :kox: :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Luty 2009, 18:21_________________________________________________smieszny jestes :polew: Ale jeździcie chłopcy sobie po rajtach, martin a4 wpadnij w końcu na spocik wyjaśnicie sobie co nieco i będzie git :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 :kox: :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Luty 2009, 18:21_________________________________________________smieszny jestes :polew: Ale jeździcie chłopcy sobie po rajtach, martin a4 wpadnij w końcu na spocik wyjaśnicie sobie co nieco i będzie git :good: :good: słusznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Panowie juz znalazlem osobe ktora sie upora z tym moim problemem nie mam do niego daleko bo do chechowic dziedzic ... Chlopak siedzi w vagach i mi to jutro zrobi...Wiec moje pytanko nie aktualne,aha idzie juz do mnie zderzak z RS 4 ... hihihihi za 150 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 boniu za niedługo bedziesz miał najdroższe A4-B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 np pisalem mu raz ze b6 by se kupil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 hehehehe...lubie przerabiac samochody ... musza sie narazie uspokoic ze zmianami samochodow bo w ciagu 1.5 roku mialem 7 samochodow Ps.: Zderzak nie jest Laminat !!! nie lubie tego !!!! orginal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 spoko tez bym sobi taki sprawil ale na moim zawieszeniu pewnie bym go zaraz urwal:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 ale co bys sobie sprawil ?? laminat ??? FEEEEEEE Poczekaj do wiosny jak obnize moja orginal jest mocniejszy niz laminat !! A laminat jest do kitu!!! niegdy tego nie zaloze do mojej niuni zamiast zderzakow ...blenda jeszcze obleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 nie laminat nie co ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 ale cisza....jutro spocik obecność obowiązkowa od Martina do Dawida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Proton jak możesz weź VAGa zrobimy logi zanim Wihajster zawita,bo później to już tylko :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 no a mnie raczej nie bedzie ... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 a ja nie wiem czy wyrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekg Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 No i ja chciałem przyjechać, się przywitać ale zamiast tego odwożę pudło do mechanika. Może następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 nop a ja bede chyba ze nie bedzie po co przyjezdzac bo nie bedzie nikogo a na marginesie dostalem dzis rezerwe:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 nop a ja bede chyba ze nie bedzie po co przyjezdzac bo nie bedzie nikogo a na marginesie dostalem dzis rezerwe:D to może jednak uda mi się wyrobić na spocik oblejemy rezerwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 ja juz dzusiaj oblalem:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 nop a ja bede chyba ze nie bedzie po co przyjezdzac bo nie bedzie nikogo a na marginesie dostalem dzis rezerwe:D Oj to nie zaśpiewasz: "Przyjedź mamo na przysięgę,zaproszenie wysłał syn..." :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :no: :no: [br]Dopisany: 24 Luty 2009, 22:31_________________________________________________A może w końcu Porter nas nawiedzi hihihih :mysli: :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 obiecywal ze przyjedzie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 kurde dzisiaj nie dam rady wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi