KFX Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 KFX chyba będę mieć romans do Ciebie co się stało się? :> rezanko fotochromu wewnętrzne czy zewnętrzne? jaki masz MCE ?
H4mm3R Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 KFX chyba będę mieć romans do Ciebie co się stało się? :> rezanko fotochromu wewnętrzne czy zewnętrzne? jaki masz MCE ? Zewnętrzne, bo wewnętrzne już mam Nie mam teraz auta, więc nie sprawdzę ale i tak chce wymienić moduł komfortu pod pakiet oświetlenia
siemian Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 phi nie masz... to ja nawet mam komfort pod pakiet oświetlenia :decayed: [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 17:16_________________________________________________ KFX chyba będę mieć romans do Ciebie co się stało się? :> rezanko fotochromu a to w wozku czy aucie
H4mm3R Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 phi nie masz... to ja nawet mam komfort pod pakiet oświetlenia :decayed: Tylko nie masz do niego oświetlenia podłączonego, a do lampki w podsufitce :polew:
siemian Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 nie nie Hammerku. Ja mam jeszcze inaczej podświetlenie podłaczone. u mnie świeci razem ze swiatłami. Jeśli chciałbym żeby działało to tak jak ori to napewno by było podpięte pod komfort.
piter220v Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 dzien dobry slawek ja mam i kurde jak na nie patrze to ciagle o tobie mysle :polew:
KFX Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 :hi: Hammer - chodziło mi o MCE (09), a nie moduł komfortu (46) ale już się wyjaśniło - jak masz wew. fotochroma, to luzik. nie chce Cię martwić, ale to jest roboty z jednym lustrem na dobre 3-4h - ostatnio u siebie zakładałem fotochromy rozbieranie lusterek, drzwi, a później słupki i przód podsufitki
H4mm3R Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 :hi:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 09:04_________________________________________________ Hammer - chodziło mi o MCE (09), a nie moduł komfortu (46) ale już się wyjaśniło - jak masz wew. fotochroma, to luzik. nie chce Cię martwić, ale to jest roboty z jednym lustrem na dobre 3-4h - ostatnio u siebie zakładałem fotochromy rozbieranie lusterek, drzwi, a później słupki i przód podsufitki Damy rade
KFX Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 :hi:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 09:04_________________________________________________ Hammer - chodziło mi o MCE (09), a nie moduł komfortu (46) ale już się wyjaśniło - jak masz wew. fotochroma, to luzik. nie chce Cię martwić, ale to jest roboty z jednym lustrem na dobre 3-4h - ostatnio u siebie zakładałem fotochromy rozbieranie lusterek, drzwi, a później słupki i przód podsufitki Damy rade na spocie Ci tego nie będę rezał fure byś na jakąś sobote może zostawił na pół dnia :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Spoko ,jest przyzwyczajony do tego ,że furki nie ma pod domem :gwizdanie: :decayed:
proton2 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 dzien dobry slawek ja mam i kurde jak na nie patrze to ciagle o tobie mysle :polew: Wrzuć do auta, będziesz przejeżdżał kiedyś, to możesz podrzucić.
Rekomendowane odpowiedzi