Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

proton2 dzięki :notworthy:[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 23:21_________________________________________________

a co sprawdzasz mnie? :decayed::naughty:

ja mu się nie dziwię :gwizdanie: :tongue4:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

proton2 dzięki :notworthy:[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 23:21_________________________________________________

a co sprawdzasz mnie? :decayed::naughty:

ja mu się nie dziwię :gwizdanie: :tongue4:

ja też sie podpinam Proton2 serdeczne dzieki :notworthy: :notworthy:

fajna miejscowka tam mocie na grill, yny wieczorem zimno je :tongue4:

:> :hi: :hi:

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano
Opublikowano

Panowie prosba / zapytanie : dostalem info od posrednika czytaj goscia ktory chce na tym zarobic ze gdzies na magazynie jakiejs firmy w bielsku bialej jest d*pa z rs4 b7. wykonalem kilka telefonow do firm ale bezskutecznie. Czy ktos z was moze orientuje sie w jakiej firmie to moze byc ? Zadnych konkretnych info nie mam :( Generalnie mialbym to gdzies i nie szukam zeby nie dac mu zarobic ale koles jest niepowazny : mial dzwonic wczoraj , nie dzwoni nie odbiera a czas leci i trzeba to wstawic w koncu do mojej :thumbdown: A skoro gdzies tam jest to moze ktos cos z was wie ?

Jak sie uda namierzyc na pewno to wynagrodze :good:

Opublikowano

Panowie prosba / zapytanie : dostalem info od posrednika czytaj goscia ktory chce na tym zarobic ze gdzies na magazynie jakiejs firmy w bielsku bialej jest pupa z rs4 b7. wykonalem kilka telefonow do firm ale bezskutecznie. Czy ktos z was moze orientuje sie w jakiej firmie to moze byc ? Zadnych konkretnych info nie mam :( Generalnie mialbym to gdzies i nie szukam zeby nie dac mu zarobic ale koles jest niepowazny : mial dzwonic wczoraj , nie dzwoni nie odbiera a czas leci i trzeba to wstawic w koncu do mojej :thumbdown: A skoro gdzies tam jest to moze ktos cos z was wie ?

Jak sie uda namierzyc na pewno to wynagrodze :good:

w samym bielsku czy okolicach? moge sie zorientowac ale nie gwarantuje czy trafie.
Opublikowano

No koles powiedzial ze z transportem z magazynu z bielska (wiec tam raczej ale cholera wie ;) ) + wiem ze byla srebrna :D moze kutafon w koncu odbierze po niedzieli :) Ale denerwuje mnie juz to... Robie ostatnie podejscie i pierd%$e ide do aso :wallbash:

Opublikowano

Siemian dzięki :good: teraz to cie z drogi ściepna :tongue4: :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

:gwizdanie:

Opublikowano

jo by taki pewny nie był musisz se wybrać za Arturoo w droga z SBI -> SJZ :naughty:

właśnie :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

:laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:

Baddy poległem :decayed:

Opublikowano

jo by taki pewny nie był musisz se wybrać za Arturoo w droga z SBI -> SJZ :naughty:

Że Arturoo to wariat na drodze to wiem ,juz sie przekonałem ,ale z pełnym szacunkiem :gwizdanie: pozdzocha ma opanowanego :naughty:
Opublikowano

:hi: :hi:

proton widziany wczoraj na lipnickiej ok. 13:30

Jechal autem a nie na koniu....

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

Że Arturoo to wariat na drodze to wiem ,juz sie przekonałem ,ale z pełnym szacunkiem :gwizdanie: pozdzocha ma opanowanego :naughty:

Miałem okazję jechać z Arturem i powiem tyle, że do końca życia będę pamiętał tą przejażdżkę :decayed: . Mimo wszystko Artur jeździ bardzo dobrze.

Opublikowano
  • Autor

No co Wy jeżdżę spokojnie jak emeryt :cool1::rolleyes: