wojtekce Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 dzin dybry Jakie konspiracyjne powitanie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 powitać w ten piękny słoneczny poranek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 powitać w ten piękny słoneczny poranek za***isty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POPO Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Cześć, Wszędzie pytam i wszędzie szukam (na razie bez efektów) tylnego zderzaka do S4 2003 rok. Jakby ktoś widział lub słyszał o takim na zbyciu to chętnie skorzystam. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Cześć, Wszędzie pytam i wszędzie szukam (na razie bez efektów) tylnego zderzaka do S4 2003 rok. Jakby ktoś widział lub słyszał o takim na zbyciu to chętnie skorzystam. Pozdro seadn czy avant? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Cześć, Wszędzie pytam i wszędzie szukam (na razie bez efektów) tylnego zderzaka do S4 2003 rok. Jakby ktoś widział lub słyszał o takim na zbyciu to chętnie skorzystam. Pozdro seadn czy avant? a nie widzisz czym jeździ w avatarze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Siemian ty to powinieneś wiedzieć bo już cię o to pytałem prywatnie ale zero odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Siemian ty to powinieneś wiedzieć bo już cię o to pytałem prywatnie ale zero odpowiedzi Siemian jest teraz pod pantoflem. Zapomniałes?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Czołem Wróciłem właśnie z mazur. Pogoda w kratkę, ale było fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Kto dziś będzie? Siemiana i Arturo nie będzie, ja nie wiem czy dam radę, okaże się jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 moze wpadniemy do Was na 2 autka z kato :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Mnie nie będzie tak jak pisał KFX , na razie u GRIFiEGO drążki i końcówki wymieniam,później zbierzność i do domu niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 mnie też nie bedzie. Tak jak prawił KFX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 więc, będzie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Ty [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 16:15_________________________________________________ Siemian ty to powinieneś wiedzieć bo już cię o to pytałem prywatnie ale zero odpowiedzi Siemian jest teraz pod pantoflem. Zapomniałes?? Jest bardziej zakręcony niż by się mogło wydawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi