siemian Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 o zesz kur.wa ! dzien dobry siemian sie zareczyl ale co na to siemianowa? zgodzila sie? bo to wazne i slawek tez w slady siemiana chce isc ? co sie tu dzieje panowie no dzieje się dzieje... Informacja porównywalna z info że KFX przerzuca się z ledzików na lasery... :kox:
Arturoo Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 o zesz kur.wa ! dzien dobry siemian sie zareczyl ale co na to siemianowa? zgodzila sie? bo to wazne i slawek tez w slady siemiana chce isc ? co sie tu dzieje panowie no dzieje się dzieje... Informacja porównywalna z info że KFX przerzuca się z ledzików na lasery... :kox: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 09:31_________________________________________________albo porównywalna z tym ,że moje V w końcu pracuje jak V ,a nie jak R4
siemian Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 o zesz kur.wa ! dzien dobry siemian sie zareczyl ale co na to siemianowa? zgodzila sie? bo to wazne i slawek tez w slady siemiana chce isc ? co sie tu dzieje panowie no dzieje się dzieje... Informacja porównywalna z info że KFX przerzuca się z ledzików na lasery... :kox: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 09:31_________________________________________________albo porównywalna z tym ,że moje V w końcu pracuje jak V ,a nie jak R4 Arturooo znowu nie przesadzaj, ja się jeszcze nie żenię... :decayed: :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 Siemian ten czas narzeczeństwa Ci szybko zleci
#Przemo# Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 o zesz kur.wa ! dzien dobry siemian sie zareczyl ale co na to siemianowa? zgodzila sie? bo to wazne i slawek tez w slady siemiana chce isc ? co sie tu dzieje panowie no dzieje się dzieje... Informacja porównywalna z info że KFX przerzuca się z ledzików na lasery... :kox: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 09:31_________________________________________________albo porównywalna z tym ,że moje V w końcu pracuje jak V ,a nie jak R4 Arturoo z całym szacunkiem dla kolegi "Papy Smerfa" ale twoje V na razie pracuje jak R6 Bateria :polew: :polew: Ale chłopaki dadzą rady i będzie
Arturoo Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Opublikowano 10 Listopada 2011 :polew: :polew: bateria R6 :polew: :polew: [br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 13:15_________________________________________________
Baddy Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Witam Panowie :> mam bardzo ciekawą opcje pracy Czy jest ktoś zainteresowany? (nie dotyczy to funduszy)
H4mm3R Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Witam Panowie :> mam bardzo ciekawą opcje pracy Czy jest ktoś zainteresowany? (nie dotyczy to funduszy) Rozwozić dziwki na spotkania
Baddy Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Witam Panowie :> mam bardzo ciekawą opcje pracy Czy jest ktoś zainteresowany? (nie dotyczy to funduszy) Rozwozić dziwki na spotkania :takiego:
siemian Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Witam Panowie :> mam bardzo ciekawą opcje pracy Czy jest ktoś zainteresowany? (nie dotyczy to funduszy) o jakich kwotach mowa
Baddy Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Od myślę, 200 zł do kilku tysięcy nawet za sprawę, chodzi o odszkodowania z tytułu obniżenia wartości działki z powodu słupów energetycznych, rurociągów itp i robimy to poprzez firmę DRB http://www.drb.pl/
Arturoo Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Opublikowano 10 Listopada 2011 Witam Panowie :> mam bardzo ciekawą opcje pracy Czy jest ktoś zainteresowany? (nie dotyczy to funduszy) o jakich kwotach mowa nie , bynajmniej nie :!: materialistyczne podejście :decayed: :decayed:
Baddy Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Witam Panowie :> mam bardzo ciekawą opcje pracy Czy jest ktoś zainteresowany? (nie dotyczy to funduszy) o jakich kwotach mowa zainteresowany?
Rekomendowane odpowiedzi