KFX Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 kurde, a będzie ktoś pił czystą? bo ja raczej to preferuję..
#Przemo# Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 :hi: czysta jest ok tym bardziej że ma pizgać i je.bac śniegiem także rozgrzewka musi być
Arturoo Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2011 Ja sie dopasuję [br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 11:14_________________________________________________A co ma kolor wodki do ilosci opadającego śniegu [br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 11:16_________________________________________________
#Przemo# Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 wódka = wewnętrzne ciepełko a snieg jest cholernie zimny także ciepełko się przyda
#Przemo# Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 oj Arturoo pisałem wewnętrzne ciepełko
H4mm3R Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 oj Arturoo pisałem wewnętrzne ciepełko A od kiedy alkohol rozgrzewa?
#Przemo# Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 oj Arturoo pisałem wewnętrzne ciepełko A od kiedy alkohol rozgrzewa? Wy to chyba nigdy nie piliście wódki
H4mm3R Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 oj Arturoo pisałem wewnętrzne ciepełko A od kiedy alkohol rozgrzewa? Wy to chyba nigdy nie piliście wódki Oj nigdy MIT: Alkohol jest dobrym środkiem "na rozgrzewkę" FAKT: Efekt rozgrzania jest tylko chwilowy. Wypicie alkoholu powoduje bowiem, na krótki czas, poczucie ciepła spowodowane napłynięciem do rozszerzonych naczyń skórnych ciepłej krwi "ze środka" organizmu. Rozszerzone naczynia krwionośne przyśpieszą wymianę ciepła z otoczeniem i tym samym jego utratę. Ochłodzona krew wraca z powrotem "do środka", do narządów wewnętrznych, zaburzając ich funkcjonowanie. Stąd częste przeziębienia (niejednokrotnie zapalenia oskrzeli czy płuc) u osób, które po wypiciu alkoholu starały się gwałtownie ochłodzić na chłodnym powietrzu.
MINIO Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 oj Arturoo pisałem wewnętrzne ciepełko A od kiedy alkohol rozgrzewa? Wy to chyba nigdy nie piliście wódki Oj nigdy MIT: Alkohol jest dobrym środkiem "na rozgrzewkę" FAKT: Efekt rozgrzania jest tylko chwilowy. Wypicie alkoholu powoduje bowiem, na krótki czas, poczucie ciepła spowodowane napłynięciem do rozszerzonych naczyń skórnych ciepłej krwi "ze środka" organizmu. Rozszerzone naczynia krwionośne przyśpieszą wymianę ciepła z otoczeniem i tym samym jego utratę. Ochłodzona krew wraca z powrotem "do środka", do narządów wewnętrznych, zaburzając ich funkcjonowanie. Stąd częste przeziębienia (niejednokrotnie zapalenia oskrzeli czy płuc) u osób, które po wypiciu alkoholu starały się gwałtownie ochłodzić na chłodnym powietrzu. MIT
Baddy Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 oj Arturoo pisałem wewnętrzne ciepełko A od kiedy alkohol rozgrzewa? Wy to chyba nigdy nie piliście wódki Oj nigdy MIT: Alkohol jest dobrym środkiem "na rozgrzewkę" FAKT: Efekt rozgrzania jest tylko chwilowy. Wypicie alkoholu powoduje bowiem, na krótki czas, poczucie ciepła spowodowane napłynięciem do rozszerzonych naczyń skórnych ciepłej krwi "ze środka" organizmu. Rozszerzone naczynia krwionośne przyśpieszą wymianę ciepła z otoczeniem i tym samym jego utratę. Ochłodzona krew wraca z powrotem "do środka", do narządów wewnętrznych, zaburzając ich funkcjonowanie. Stąd częste przeziębienia (niejednokrotnie zapalenia oskrzeli czy płuc) u osób, które po wypiciu alkoholu starały się gwałtownie ochłodzić na chłodnym powietrzu. nawet pogromcy mitów to potwierdzili, napili się gorzałki sporą ilość i później robili doświadczenia z pomiarami w sumie to fajną robotę mają
Arturoo Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ja i tak będę optował przy zimnej wódeczce ,a co ona tam ze mną powyrabia to jej sprawa :decayed: :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 00:28_________________________________________________
Baddy Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 :hi: Będziemy jak pogromcy mitów :> Panowie o której zaczynacie? Bo mam szkolenie od 17:30 pewnie do 21
#Przemo# Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 :hi: Będziemy jak pogromcy mitów :> Panowie o której zaczynacie? Bo mam szkolenie od 17:30 pewnie do 21 to nic ostatnio siedzieliśmy do 02:00 także na pewno zdążysz
Rekomendowane odpowiedzi