slodki79 Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 A widzieliście jak za wyjazdem z parkingu stał młody siurek rozjeb....nym swoim bzykiem??? :decayed: :good: [br]Dopisany: 11 Marzec 2009, 20:18_________________________________________________Chyba zabrakło mu koników aby uniknąć zderzenia :polew: :polew: :polew:
porter Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 pokazaliście chłopakowi pare pisków i chciał się też pochwalić
slodki79 Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 znowu szaleliscie coś ty Nie no Ty wcale :no: :cool1: :kox:
DAWIDBORI Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 http://www.vtech.slask.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=22&Itemid=59[br]Dopisany: 11 Marzec 2009, 22:03_________________________________________________tutaj macie adres i jak dojechac
boniu Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 hejka,no coz nie zdazylem do konca:P ... ale jak przyjechalem to byly jeszcze 4 osoby porter slodki i dwoch nowych kolegow 1.8t Ps. Panowie turbinki Wam dlugo nie pociagnon jak tak bedziecie robic,porter i slodki wiedza o co B,moze oni Wam wytlumacza ... A poropo tego czerwonego bzwyka co tam stal to on byl juz rozwalony przed piskami ... jak wjezdzalem na parking to juz stal na poboczu i czekal na swoj transport,jak wyjezdzalem kolo 21 to dopiero go ladowali
wojtekce Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 hejka,no coz nie zdazylem do konca:P ... ale jak przyjechalem to byly jeszcze 4 osoby porter slodki i dwoch nowych kolegow 1.8t Ps. Panowie turbinki Wam dlugo nie pociagnon jak tak bedziecie robic,porter i slodki wiedza o co B,moze oni Wam wytlumacza ... A poropo tego czerwonego bzwyka co tam stal to on byl juz rozwalony przed piskami ... jak wjezdzalem na parking to juz stal na poboczu i czekal na swoj transport,jak wyjezdzalem kolo 21 to dopiero go ladowali Boniu ten jeden nowy kolega z 1.8T to jest stary jak swiat klubowicz i nie trzeba go uczyć oszczędzania suszarki
proton2 Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 No to widzę, że ciekawie było na spociku jak zwykle Ja wczoraj zrobiłem prawie 900 km po naszych pięknych drogach i muszę przyznać, że drogi w BB są na prawdę niezłe. To co widziałem nieraz po drodze sprawiało, że mi wszystkie włosy stawały na baczność Po prostu istny koszmar. Zaczynam się zastanawiać czy 18" felgi to dobry wybór :gwizdanie:
Wihajster Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Zaczynam się zastanawiać czy 18" felgi to dobry wybór :gwizdanie dasz rade
slodki79 Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Zaczynam się zastanawiać czy 18" felgi to dobry wybór :gwizdanie dasz rade Dokładnie A tak na marginesie to niepowinieneś swoim bzykiem unosić się na ziemią w tak długiej trasie?? :mysli: pewnie 180km/h nie schodziło z cyferblatu :naughty:
Wihajster Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Zaczynam się zastanawiać czy 18" felgi to dobry wybór :gwizdanie dasz rade Dokładnie A tak na marginesie to niepowinieneś swoim bzykiem unosić się na ziemią w tak długiej trasie?? :mysli: pewnie 180km/h nie schodziło z cyferblatu :naughty: on ma ogranicznik przy 130 bo w polsze nie wolno przecież szybciej
proton2 Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Pewnie nie uwierzycie, ale jechałem prawie cały czas zgodnie z przepisami . Raz tylko na autostradzie przycisnąłem do 200, ale trochę strach w oczach bo mam zimowki z indeksem prędkości do 190km/h
DAWIDBORI Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 hehee nic sie nie stanie ze sa do 190:D ale taka szybkosc no no
boniu Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 wojtek ja go nie ucze ... poprostu widzialem wczoraj ... wsiad i buta mu ...
porter Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 no wczoraj ci mistrze z hondy niewiedzieli co sie dzieje
DAWIDBORI Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 tak jak by ty boniu nie wsiadasz i nie butujesz:D
Rekomendowane odpowiedzi