Opublikowano 14 Kwietnia 201214 l dobr to jeszcze raz kto się pisze na zlot audi w kamieniołomie Kozy za tydzień w niedzielę: GRYFI MINIO ...
Opublikowano 15 Kwietnia 201214 l dobr to jeszcze raz kto się pisze na zlot audi w kamieniołomie Kozy za tydzień w niedzielę:GRYFI MINIO ... Panowie nie róbcie mega burdelu z tym kamieniołomem ... wklejacie info w każdym temacie i w każdym temacie z osobna ktos by pojechał i nic nie wiadomo... jest rozpoczety osobny wątek i mysle warto tam zrobic liste ... bo jest pare osób chetnych ...
Opublikowano 15 Kwietnia 201214 l http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?231256-Kozy-Zlot-Kamienio%B3om-II
Opublikowano 15 Kwietnia 201214 l jeśli o mnie chodzi to chyba pojadę cintkiem od babeczki, bo moja 0000 tam zawiśnie na pierwszym kamyczku a co dopiero takie spady dobr to jeszcze raz kto się pisze na zlot audi w kamieniołomie Kozy za tydzień w niedzielę:GRYFI MINIO ... Od początku mówiłem, że będę
Opublikowano 15 Kwietnia 201214 l Autor jeśli o mnie chodzi to chyba pojadę cintkiem od babeczki, bo moja 0000 tam zawiśnie na pierwszym kamyczku a co dopiero takie spady :polew: chyba z Hammerem zawias zmienialiście równocześnie i uważacie ,że każda bojla na drodze dyskwalifikuje Wasze wozidełka do przemieszczania się :decayed::decayed:
Opublikowano 15 Kwietnia 201214 l jeśli o mnie chodzi to chyba pojadę cintkiem od babeczki, bo moja 0000 tam zawiśnie na pierwszym kamyczku a co dopiero takie spady :polew: chyba z Hammerem zawias zmienialiście równocześnie i uważacie ,że każda bojla na drodze dyskwalifikuje Wasze wozidełka do przemieszczania się :decayed::decayed: A nie pitol więcej się przemieszczam niż myślisz można by do MC na jakąś kawe dziś wyskoczyć
Opublikowano 15 Kwietnia 201214 l jeśli o mnie chodzi to chyba pojadę cintkiem od babeczki, bo moja 0000 tam zawiśnie na pierwszym kamyczku a co dopiero takie spady :polew: chyba z Hammerem zawias zmienialiście równocześnie i uważacie ,że każda bojla na drodze dyskwalifikuje Wasze wozidełka do przemieszczania się :decayed::decayed: Masz koze to cwaniakujesz
Opublikowano 15 Kwietnia 201214 l Autor jeśli o mnie chodzi to chyba pojadę cintkiem od babeczki, bo moja 0000 tam zawiśnie na pierwszym kamyczku a co dopiero takie spady :polew: chyba z Hammerem zawias zmienialiście równocześnie i uważacie ,że każda bojla na drodze dyskwalifikuje Wasze wozidełka do przemieszczania się :decayed::decayed: Masz koze to cwaniakujesz oni mają 1 cm niżej i płaczą ---------- Post dopisany at 14:53 ---------- Poprzedni post napisany at 14:52 ---------- jeśli o mnie chodzi to chyba pojadę cintkiem od babeczki, bo moja 0000 tam zawiśnie na pierwszym kamyczku a co dopiero takie spady :polew: chyba z Hammerem zawias zmienialiście równocześnie i uważacie ,że każda bojla na drodze dyskwalifikuje Wasze wozidełka do przemieszczania się :decayed::decayed: A nie pitol więcej się przemieszczam niż myślisz można by do MC na jakąś kawe dziś wyskoczyć koło 17
Opublikowano 15 Kwietnia 201214 l jeśli o mnie chodzi to chyba pojadę cintkiem od babeczki, bo moja 0000 tam zawiśnie na pierwszym kamyczku a co dopiero takie spady :polew: chyba z Hammerem zawias zmienialiście równocześnie i uważacie ,że każda bojla na drodze dyskwalifikuje Wasze wozidełka do przemieszczania się :decayed::decayed: Masz koze to cwaniakujesz oni mają 1 cm niżej i płaczą No chyba jednak nie
Opublikowano 15 Kwietnia 201214 l jeśli o mnie chodzi to chyba pojadę cintkiem od babeczki, bo moja 0000 tam zawiśnie na pierwszym kamyczku a co dopiero takie spady :polew: chyba z Hammerem zawias zmienialiście równocześnie i uważacie ,że każda bojla na drodze dyskwalifikuje Wasze wozidełka do przemieszczania się :decayed::decayed: Masz koze to cwaniakujesz oni mają 1 cm niżej i płaczą Ja tam nie mam problemu w jeździe po asfaltowych drogach
Opublikowano 15 Kwietnia 201214 l to ile w dół poszły ich wozidła? Sadze,ze Hammer ma teraz jak ja czyli -5cm od serii..