Opublikowano 16 Maja 201214 l zaraz lunie:decayed: ---------- Post dopisany at 15:06 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ---------- ciekawe czy jak bede używał wulgaryzmów to mi kropka dadzą bez statusu:naughty: ---------- Post dopisany at 15:06 ---------- Poprzedni post napisany at 15:06 ---------- ciekawe czy jak bede używał wulgaryzmów to mi kropka dadzą bez statusu:naughty:
Opublikowano 16 Maja 201214 l zaraz lunie:decayed:---------- Post dopisany at 15:06 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ---------- ciekawe czy jak bede używał wulgaryzmów to mi kropka dadzą bez statusu:naughty: ---------- Post dopisany at 15:06 ---------- Poprzedni post napisany at 15:06 ---------- ciekawe czy jak bede używał wulgaryzmów to mi kropka dadzą bez statusu:naughty: możemy zaraz sprawdzić
Opublikowano 16 Maja 201214 l Co z moim STATUSEM QURWA? po dwóch dniach rozmów i całonocnych dyskusjach ZK czyli Zarząd Klubu doszedł do wniosku,że nie zasługujesz na status
Opublikowano 16 Maja 201214 l Autor Co z moim STATUSEM QURWA? po dwóch dniach rozmów i całonocnych dyskusjach ZK czyli Zarząd Klubu doszedł do wniosku,że nie zasługujesz na status czyli jednak była debata i to całkiem całkiem na temat niebieskiego ludka kurna dobrze ,że ja mam wszystko w profilu bo pewnie bym dostał bana jakbym się upomniał
Opublikowano 16 Maja 201214 l Autor już wstałeś Mario w nocy się wita ,a Ty widzę wstajesz po kolacji zamiast na śniadanie jakoś u Was w Gliwicach dziwnie się żyje
Opublikowano 16 Maja 201214 l Autor to ,że jesz więcej ode mnie to akurat wszyscy wiedzą... tyle ,że ja spalam mniej
Opublikowano 16 Maja 201214 l widzę, że Wihu się tu czai bo tylko mój nick na dole a napisane, że 2 użytkowników przeglada wątek
Opublikowano 16 Maja 201214 l cześniej cie nie było bo sprawdzałem ---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ---------- Arturoo pochwal się z czym chcesz zdradzić ? ---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ---------- Arturoo pochwal się z czym chcesz zdradzić ?
Opublikowano 16 Maja 201214 l Autor to nie zdrada to kumoterstwo ---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ---------- czekam na telefon jutro z TU i trzeba będzie cosik wymyśleć ---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- czekam na telefon jutro z TU i trzeba będzie cosik wymyśleć