Wihajster Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 o widze nowe nicki na forum :gwizdanie:
proton2 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Fajne spotkanko ... jak zawsze zresztą Fury 'zvagowane' i posprawdzane. Szkoda, że vag rdzy nie usuwa, bo bym sobie skasował No i oczywiście miła atmosferka przy i :beer1: .
slodki79 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 o widze nowe nicki na forum :gwizdanie: O ja też :polew: :polew:
Wihajster Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 o widze nowe nicki na forum :gwizdanie: O ja też :polew: :polew: o Słodki znowu piłeś...dlaczego nie jestem zdziwiony
slodki79 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 A poza tym xandmar podsunął niezły temat,ale narazie "sza cicho" tzn cicho sza :good: :good:
wojtekce Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 a był Martin A4 tak....w domu dziwne bo zawsze jest
slodki79 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 o widze nowe nicki na forum :gwizdanie: O ja też :polew: :polew: o Słodki znowu piłeś...dlaczego nie jestem zdziwiony A tak delikatnie,bo na odwyku jestem
boniu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 niom a moja dalej nie zlogowana nie bylo czasu... moze sam zloguje ino jak slodki z czym pomysl?? Pw
slodki79 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 niom a moja dalej nie zlogowana nie bylo czasu... moze sam zloguje ino jak slodki z czym pomysl?? Pw Lepiej jak xandmar Ci napisze,wkońcu to On jest pomysłodawcą No i nie wiem czy nie dostanę zjeby za to że coś wspomniałem teraz :embarrassed:
boniu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 nie wiem czy o tym samym mysle...moze i tak
xandmar Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 niom a moja dalej nie zlogowana nie bylo czasu... moze sam zloguje ino jak slodki z czym pomysl?? Pw Lepiej jak xandmar Ci napisze,wkońcu to On jest pomysłodawcą No i nie wiem czy nie dostanę zjeby za to że coś wspomniałem teraz :embarrassed: tylko sam chciałbym wiedzieć o co chodzi zjebki? za co tu nie ma co ukrywać :gwizdanie: [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 21:07_________________________________________________pierwszy post dotyczy całego wątku i wszystkich użytkowników więc może warto czasami spytać innych o opinię :gwizdanie:
slodki79 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 niom a moja dalej nie zlogowana nie bylo czasu... moze sam zloguje ino jak slodki z czym pomysl?? Pw Lepiej jak xandmar Ci napisze,wkońcu to On jest pomysłodawcą No i nie wiem czy nie dostanę zjeby za to że coś wspomniałem teraz :embarrassed: tylko sam chciałbym wiedzieć o co chodzi zjebki? za co tu nie ma co ukrywać :gwizdanie: [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 21:07_________________________________________________pierwszy post dotyczy całego wątku i wszystkich użytkowników więc może warto czasami spytać innych o opinię :gwizdanie: Padł temat nowego wyglądu naszej stronki
boniu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 a no to o tym samym myslalem... Trzeba by bylo poprawic to pomysl dobry ale wykonanie slabe
xandmar Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 trzeba dopracowac xandmar zmien podpis już się nie opłaca bo wiosną znów pod Auchanem
slodki79 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Panowie niezły tuning mamy :polew: 200"km/h" na blacie To chyba dzięki martinowi
Rekomendowane odpowiedzi