Opublikowano 9 Sierpnia 201214 l no nie taki golasek ten Twój dupowozik Wihajster autko bardzo fajne dzieki za odwiedziny
Opublikowano 10 Sierpnia 201214 l Witam wszystkich Mam ogromną prośbe, czy ktoś z uprzejmych forumowiczów mógłby zajrzeć okiem na tą eSkę ? AUDI S4 r. 2004 4.2 V8 344 KM STAN SUPER (2548290645) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. przymierzam się do zakupu od dłuższego już czasu i ta na pierwszy rzut oka wydaje się być warta uwagi, oczywiście mogę zapłacić za pomoc Być może ktoś zna właściciela który zakłada instalacje gazowe w czechowicach uzytkownik AUTO-MAR-GAZ , Będe wdzięczny za wszelką pomoc w ocenie tego auta Pozdrawiam
Opublikowano 12 Sierpnia 201214 l co zrobić, ludzie się za dobrze znają, żeby z tego robić czat (chat).
Opublikowano 12 Sierpnia 201214 l :decayed: byłem w zoo :polew::polew: i co ...poznałeś wreście swoją rodzinkę... tak ?!
Opublikowano 13 Sierpnia 201214 l Autor :polew: ---------- Post dopisany at 09:53 ---------- Poprzedni post napisany at 04:58 ----------