Arturoo Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2012 czy dzis będą jakieś tłumy na spociku?? Z pewnością ........nie wiem ,czy nie byłoby dobrze jechać zrobić rezerwacji w mcd
MINIO Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Może jakieś ślizganie ? ,w sumie to ja za bardzo nie mam czym ale zawsze można popróbować. ---------- Post dopisany at 14:18 ---------- Poprzedni post napisany at 14:02 ---------- Niestety ja dzisiaj odpadam
Marcin6 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Może jakieś ślizganie ? ,w sumie to ja za bardzo nie mam czym ale zawsze można popróbować. Tylko kaj Wczoraj byłem się przejechać na salmopol, drogi niemalże czarne ... ale dziś sypie od samego rana to może coś być lepiej
Wihajster Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Ja odpadam.no tak kapke śniegu i srasz w majty
Arturoo Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2012 Gynał...bo ze mnie jest taki leszcz co się boi po śniegu jeździć ....
tomaszstn Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Siemka Mam na sprzedaż Nokię 300, nówka, wzięta na przedłużenie abonamentu w play. Standardowo bez sima, kolor grafitowy, będzie u mnie w piątek albo w poniedziałek. Wygląda dokładnie jak ta: NOKIA 300 ASHA GRAFITOWA BEZ SIMLOCKA POZNAŃ FV23% (2836545660) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cena promocyjna 320zł Mogę podrzucić na spoty w Kato, G-ce, Żory czy Bielsko
Marcin6 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Wihajster, będziesz miał czas i chęci aby wyjść na mróz w piątek? Podjechałbym do Ciebie z tymi kluczykami, bo u mnie nie trybi to jednak, a będę przejazdem można powiedzieć.
Wihajster Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Wihajster, będziesz miał czas i chęci aby wyjść na mróz w piątek? Podjechałbym do Ciebie z tymi kluczykami, bo u mnie nie trybi to jednak, a będę przejazdem można powiedzieć. a co mam z tobą zrobic...przyjedz
tomaszstn Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Siemka Mam jeszcze parę gratów z bepiątki może ktoś coś potrzebuje: 1.zaślepki deski rozdzielczej tam gdzie bezpieczniki 2kpl. 2.stabilizator wraz z łącznikami 3.podszybie prawa strona przedlift 4.podnóżek 5.końcówki wydechu, kwasówka polerowana 6.kratki nawiewu bez podświetlenia, czarne
H4mm3R Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Siemka Mam jeszcze parę gratów z bepiątki może ktoś coś potrzebuje: 1.zaślepki deski rozdzielczej tam gdzie bezpieczniki 2kpl. 2.stabilizator wraz z łącznikami 3.podszybie prawa strona przedlift 4.podnóżek 5.końcówki wydechu, kwasówka polerowana 6.kratki nawiewu bez podświetlenia, czarne Ten to zawsze musi wszędzie dublować posty jak coś ma na sprzedaż
Marcin6 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Wihajster, będziesz miał czas i chęci aby wyjść na mróz w piątek? Podjechałbym do Ciebie z tymi kluczykami, bo u mnie nie trybi to jednak, a będę przejazdem można powiedzieć. a co mam z tobą zrobic...przyjedz Jednak alarm odwołany bo się właśnie okazało, że nie jadę Do zaś
tomaszstn Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Siemka Mam jeszcze parę gratów z bepiątki może ktoś coś potrzebuje: 1.zaślepki deski rozdzielczej tam gdzie bezpieczniki 2kpl. 2.stabilizator wraz z łącznikami 3.podszybie prawa strona przedlift 4.podnóżek 5.końcówki wydechu, kwasówka polerowana 6.kratki nawiewu bez podświetlenia, czarne Ten to zawsze musi wszędzie dublować posty jak coś ma na sprzedaż hehe po to aby wszyscy wiedzieli A Ty co tak szybko spać chodzisz, miałem biznes do Ciebie, nawet eska wysłałem i cisza
Rekomendowane odpowiedzi