Polko_V Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 idzie lato ,trzeba sie przygotować...do temperatur...... a montuje to dla siebie , podobnie jak sie używa AC ,czy 3-ciego filaru będzie trochu mocniejszy klekocik to i spowalniacze sie przydadzą Ktory, bo chyba nie AKN ? a pokazać Ci pomodzonego AKN'a około 200KM i to jeździ baa...curva zapierlala:kox:...na AŚ jest taki:whistling: Hah no wiem, ze i takie sztuki sa, ale jakie koszty zeby to osiagnac A Artur podobno juz nie pcha do parcha zlotowek ni uja ....ani grosza więcej... ...... chyba ,że coś fajnego i co było...?? kabelek do lutowania.....ale są plany na kolejne dłubanie w elektryce....znowu będzie coś z b7 :polew: ...tak jak MY gadali pierdółka:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 dokładnie...magik kfx doszedł do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 dokładnie...magik kfx doszedł do tego a przeprosiłeś go, czy zapomniałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 oczywiście .....................,że ..........................................zapomniałem kurna sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 oczywiście .....................,że ..........................................zapomniałem kurna sorki pff...normalka:facepalm:spoko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 idzie lato ,trzeba sie przygotować...do temperatur...... a montuje to dla siebie , podobnie jak sie używa AC ,czy 3-ciego filaru będzie trochu mocniejszy klekocik to i spowalniacze sie przydadzą Ktory, bo chyba nie AKN ? a pokazać Ci pomodzonego AKN'a około 200KM i to jeździ baa...curva zapierlala:kox:...na AŚ jest taki:whistling: ---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ---------- CLH znowu mi działa ....abonament u kfx'a opłacony .....Tomasz dziekówa za poświęcony czas :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy: i co było...?? Abonament się skoczył opłacił kolejny miesiąc i funga za miesiąc znowu się kabelki przepalom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 idzie lato ,trzeba sie przygotować...do temperatur...... a montuje to dla siebie , podobnie jak sie używa AC ,czy 3-ciego filaru będzie trochu mocniejszy klekocik to i spowalniacze sie przydadzą Ktory, bo chyba nie AKN ? a pokazać Ci pomodzonego AKN'a około 200KM i to jeździ baa...curva zapierlala:kox:...na AŚ jest taki:whistling: ---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ---------- CLH znowu mi działa ....abonament u kfx'a opłacony .....Tomasz dziekówa za poświęcony czas :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy: i co było...?? Abonament się skoczył opłacił kolejny miesiąc i funga za miesiąc znowu się kabelki przepalom :decayed::decayed: Ty z manualem na pokładzie....Ty mi się nie mondruj tu:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 idzie lato ,trzeba sie przygotować...do temperatur...... a montuje to dla siebie , podobnie jak sie używa AC ,czy 3-ciego filaru będzie trochu mocniejszy klekocik to i spowalniacze sie przydadzą Ktory, bo chyba nie AKN ? a pokazać Ci pomodzonego AKN'a około 200KM i to jeździ baa...curva zapierlala:kox:...na AŚ jest taki:whistling: ---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ---------- CLH znowu mi działa ....abonament u kfx'a opłacony .....Tomasz dziekówa za poświęcony czas :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy: i co było...?? Abonament się skoczył opłacił kolejny miesiąc i funga za miesiąc znowu się kabelki przepalom :decayed::decayed: Ty z manualem na pokładzie....Ty mi się nie mondruj tu:decayed: manual manualem... ma też duże heble...więc może:bag: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 idzie lato ,trzeba sie przygotować...do temperatur...... a montuje to dla siebie , podobnie jak sie używa AC ,czy 3-ciego filaru będzie trochu mocniejszy klekocik to i spowalniacze sie przydadzą Ktory, bo chyba nie AKN ? a pokazać Ci pomodzonego AKN'a około 200KM i to jeździ baa...curva zapierlala:kox:...na AŚ jest taki:whistling: ---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ---------- CLH znowu mi działa ....abonament u kfx'a opłacony .....Tomasz dziekówa za poświęcony czas :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy: i co było...?? Abonament się skoczył opłacił kolejny miesiąc i funga za miesiąc znowu się kabelki przepalom :decayed::decayed: Ty z manualem na pokładzie....Ty mi się nie mondruj tu:decayed: manual manualem... ma też duże heble...więc może:bag: :grin: wiem wiem....raz za nim jechałem....dusił je przed każdy łukiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 za pewne "nie ułożone" były:whistling: ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 parę złotówek więcej niż ośka i zapierdziela jak mały pasikonik:decayed: A co ma do tego naped :eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 parę złotówek więcej niż ośka i zapierdziela jak mały pasikonik:decayed: A co ma do tego naped :eusathink: program troszku droższy jest...to i chodziło:smiley: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Mhm Mysle, ze warto sie zaglebic w temat tuningu 2.5 TDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 ponoć Ci co się wzgłębili, to jeżdżą cały czas....na AŚ znajdziesz odpowiednie info:smiley: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 ponoć Ci co się wzgłębili, to jeżdżą cały czas....na AŚ znajdziesz odpowiednie info:smiley: Rzuc linkiem, bo nie korzystam z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Qrcze rzadko tam bywam, ale jak jutro poszukam to rzucę na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 ---------- Post dopisany at 08:30 ---------- Poprzedni post napisany at 08:26 ---------- witam wszystkich. jestem tu nowy i chciałbym wpasc na spot. Jest dzis o 18 w jaworzu? pozdr Ty się lepiej dzisiaj na 19tą wybierz do Żor tam przynajmniej jest zawsze spot i to z fajną frekfencją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Tak jest ...lepiej do Żor na spota dziś wpaść.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi