KFX Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 ja też mogę być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 no to już jest podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 ponieważ już na innych wątkach zaczynają planować spoty u nas Gdzie? Co? Jak? Nazwiska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 w piątek jest prawdopodobieństwo że wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 proponuję pisać ,czy się przyjedzie jednocześnie wklejając nicki osób ,które to również uczyniły.... przynajmniej w lesie kapeluszy będzie wiadomo ile osób się zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Amen To zacznę 1.mła 2.Arturoo na 38% 3.KFX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Tylko ,zeby była jasność....ja z łysym nie pije bo znowu nie będę pamiętał ,czy piekłem ziemniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Tylko ,zeby była jasność....ja z łysym nie pije bo znowu nie będę pamiętał ,czy piekłem ziemniaki Ja z wami oboma nie piję bo kolejnego biurka kupować nie zamierzam :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Ty to wystarczy ,że odpalisz klime w domu przed wyjściem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 eeee tam, się boicie mi przynajmniej ryj nie przymarznie do metalowego kubka przy -25 :polew: ...co nie znaczy że Minio (jeśli będzie), znowu z buta nie sprzeda mu lotnej wycieczki po okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 ja będę na 60 % , zależy czy dostanę 1 zmiane:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 SPOT PIĄTEK: 1. Przemo 2. Arturoo na 38% 3. KFX 4. Dadok34b na 60% 5. Marcin6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Sprawa wygląda ze mną tak... do 2 maja miałem L4 i kopalnia 2 maja miała wolne, które odrabia 11 maja. Więc jeśli nie będę musiał iść w sobotę do roboty, bo niby mam tzw. pokrycie czarnej szychty tym L4, to się zjawię ---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ---------- czyli 50/50 muszę się spytać w meldunkowym:wink: ---------- Post dopisany 07-05-2013 at 04:58 ---------- Poprzedni post napisany 06-05-2013 at 21:35 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 To się dopisz, że na 50% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 eeee tam, się boicie mi przynajmniej ryj nie przymarznie do metalowego kubka przy -25 :polew: ...co nie znaczy że Minio (jeśli będzie), znowu z buta nie sprzeda mu lotnej wycieczki po okolicy :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 no i dupaa... muszę iść do robo w sobotę...a to co miałem L4 w te dni, to mam płacone jako świąteczne...chociaż tyle:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi