GRYFI Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wstawać już rano 01-06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wstawać już rano 01-06 Czasem byś na jakieś badania sie przeszedł .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 i kto to mówi... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 i kto to mówi... ? Spoko luz...cosik Ci tam po drodze mogę pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 i kto to mówi... ? Spoko luz...cosik Ci tam po drodze mogę pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 i kto to mówi... ? Spoko luz...cosik Ci tam po drodze mogę pomóc ?Gryfi...chodzi mu o badania...Arturku...eska miałemś napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 w tej kwestii nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 A co to masz za autko w podpisie ...?? To b5 czy już b6 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 A co to masz za autko w podpisie ...?? To b5 czy już b6 ?? a jaki spostrzegawczy ... c5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 no to bardzo ładnie... spostrzegawczość to moje drugie imię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Bry dzień. BTW, przed chwilą mi znajomy powiedział, że "stan poziomu paliwa nie jest odczytywany z pływaka tylko z wyliczeń kompa"... Stwierdzenie dotyczyło jego autka - Renault Megane, dość świeżego... hmmm jak dla mnie to bez sensu rozwiązanie, a w dodatku mi powiedział że takie rozwiązanie jest stosowane w większości aut z CANem... Ciekawe czy w nowszych Audi też tak to działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Bry dzień. BTW, przed chwilą mi znajomy powiedział, że "stan poziomu paliwa nie jest odczytywany z pływaka tylko z wyliczeń kompa"... Stwierdzenie dotyczyło jego autka - Renault Megane, dość świeżego... hmmm jak dla mnie to bez sensu rozwiązanie, a w dodatku mi powiedział że takie rozwiązanie jest stosowane w większości aut z CANem... Ciekawe czy w nowszych Audi też tak to działa... tak tez tak przelicza.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi