#Przemo# Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 jakaś kawa na Macu dzisiaj? ---------- Post dopisany at 11:39 ---------- Poprzedni post napisany at 11:38 ---------- P.S. Arturoo wiem ty odpadasz
Arturoo Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2014 Kolor mam....więc już nie muszę jeździć
#Przemo# Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Kolor mam....więc już nie muszę jeździć snobie jeden
Wihajster Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Kolor mam....więc już nie muszę jeździć
Arturoo Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2014 Kolor mam....więc już nie muszę jeździć snobie jeden zbierz się w piątek weź Grifiego ,Wihajstra i jedź jak człowiek na spota do Gliwic.....masz o tyle prościej ,że mnie nie będzie .....spoko ekipa i dobre kebaby są u nich..... de facto ....jakby nie kebaby to bym tam nie jeździł :polew::polew:
tomaszstn Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Artur, przeginasz, też to czasami czytamy ---------- Post dopisany at 15:17 ---------- Poprzedni post napisany at 15:16 ---------- PS: Oczywiście zapraszamy
#Przemo# Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Kolor mam....więc już nie muszę jeździć snobie jeden zbierz się w piątek weź Grifiego ,Wihajstra i jedź jak człowiek na spota do Gliwic.....masz o tyle prościej ,że mnie nie będzie .....spoko ekipa i dobre kebaby są u nich..... de facto ....jakby nie kebaby to bym tam nie jeździł :polew::polew: nie będę komentował wiesz czego... :polew::polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi