wojtekce Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 wezme kalendarzyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 mamy poniedzialek wiec najwyższy czas deklarować sie kto bedzie na spociku środowym a wiec ja bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 oczywiście że ja też zasłynę swoją obecnością pozdrówka i nie zapomnijcie o kalendarzykach aha jeszcze będę z dziewczyną i szwagrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 ja na 99% będe. Ile Was tak średnio jest Panowie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 ja na 99% będe. Ile Was tak średnio jest Panowie? Pozdrawiam 10-12 aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 taa jak zwykle wszyscy bede a o kaze sie ze bedzie stala ekpia a o srednia samochodow tez ktos juz raz pytal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Panowie mnie przez dluzszy czas nie bedzie... Mam przepruty caly lewy bok...od przedniego blotnika po tylnik blotnik i dwie fele pokrzywione... Dobrze ze mam AC !!! Pozdrawiam ,posle fotki jak autko wygladalo przed wypadkiem,Bo bedzie wygladac inaczej pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 "pierwszeństwo ma zawsze ten kto ma AutoCasco wnuku" ;] cytat z Job a to co ci sie stało kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Oj niedobrze się dzieje coś ostatnio. Same katastrofy w BB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Oj niedobrze się dzieje coś ostatnio. Same katastrofy w BB Proton,chodza słuchy w kuluarach,że w końcu dzis koła założysz letnie długo trza czekac na te 14-stki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Ach ta poczta pantoflowa No już mnie ciary przechodzą czy to w ogóle będzie pasować :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Proton umówiłeś się już na przekładke na zimowe - no wiesz żeby przed śniegiem dać radę zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Przeprowadzam się na biegun i mi letnie nie będą potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Przeprowadzam się na biegun i mi letnie nie będą potrzebne spoko jutro na spociku pośmiejemy sie z twoich nowych kół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Przeprowadzam się na biegun i mi letnie nie będą potrzebne spoko jutro na spociku pośmiejemy sie z twoich nowych kół Koła koks Chyba takie same jak ma Majki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 proton koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 No kółka są ekstra. Nawet nie sądziłem, że aż tak super przy moim kolorze to będzie wyglądać Wojtek, gdzie fota ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 No kółka są ekstra. Nawet nie sądziłem, że aż tak super przy moim kolorze to będzie wyglądać Wojtek, gdzie fota ? własnie dawaj fote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Myślałem, że krąży już w drugim obiegu, że tak wszyscy zachwalają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 to jakie masz te kólka bo też chciałbym zobaczyć... Ja niestety od tygodnia poruszam się na 16'' bo dwie 18'' rozwaliłem... :confused4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi