Arturoo Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 i co .....da się wolno i spokojnie .... ...........ano da... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 i co .....da się wolno i spokojnie .... ...........ano da... w sumie było prawie przepisowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 no........ widzę ,że pomodziłeś avatara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 no........widzę ,że pomodziłeś avatara juz ponad miesiac temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 dziś pierwszy raz od dawna przeglądam forum z pozycji kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 no........widzę ,że pomodziłeś avatara juz ponad miesiac temu Właśnie chciałem pytać co to za ulep ---------- Post dopisany at 10:17 ---------- Poprzedni post napisany at 10:17 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 no........widzę ,że pomodziłeś avatara juz ponad miesiac temu Właśnie chciałem pytać co to za ulep ---------- Post dopisany at 10:17 ---------- Poprzedni post napisany at 10:17 ---------- chyba nie chcesz żebym wyliczał ci ile razy byłes u lakiernika i blacharza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 przystanek autobusowy, tramwaj, sejczento i chyba mikrofalówka....z tego co pamiętam to w dachu ją wyrezał ---------- Post dopisany at 10:24 ---------- Poprzedni post napisany at 10:21 ---------- no........widzę ,że pomodziłeś avatara juz ponad miesiac temu Właśnie chciałem pytać co to za ulep ---------- Post dopisany at 10:17 ---------- Poprzedni post napisany at 10:17 ---------- chyba nie chcesz żebym wyliczał ci ile razy byłes u lakiernika i blacharza qrna nawet mnie przegonił ........H4mm3R... gdzie obecnie stoi bryka ?? ---------- Post dopisany at 10:25 ---------- Poprzedni post napisany at 10:24 ---------- na wesele będzie odjebana bryka :naughty::naughty::naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 no........widzę ,że pomodziłeś avatara juz ponad miesiac temu Właśnie chciałem pytać co to za ulep ---------- Post dopisany at 10:17 ---------- Poprzedni post napisany at 10:17 ---------- chyba nie chcesz żebym wyliczał ci ile razy byłes u lakiernika i blacharza Tylko ja robię tyle kilometrów w miesiąc co Ty za rok A u Ciebie widać że był dzwon, bo zderzak sline a reszta seria ---------- Post dopisany at 10:46 ---------- Poprzedni post napisany at 10:45 ---------- no........widzę ,że pomodziłeś avatara juz ponad miesiac temu Właśnie chciałem pytać co to za ulep ---------- Post dopisany at 10:17 ---------- Poprzedni post napisany at 10:17 ---------- chyba nie chcesz żebym wyliczał ci ile razy byłes u lakiernika i blacharza qrna nawet mnie przegonił ........H4mm3R... gdzie obecnie stoi bryka ?? Tak jak siemian, pojechała na wczasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 co za.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Masz wizję widzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Masz wizję widzę... Ja nie.. ale za to Ty.... normalnie jak rzeczywista ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Masz wizję widzę... Ja nie.. ale za to Ty.... normalnie jak rzeczywista ! http://images62.fotosik.pl/955/3c5f3a7479df7d78.jpg To ,że Ci podesłałem vt...to nie znaczy ,że będę to malował od razu w takie barwy...ale wzorek ze zdesia .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Wihajster, ogarniesz też vw bora 2000r? Potrzebuję znać cenę dorobienia grotu do zamka, nowego transpondera + zakodowanie kluczyków w aucie. Może być na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Wihajster, ogarniesz też vw bora 2000r?Potrzebuję znać cenę dorobienia grotu do zamka, nowego transpondera + zakodowanie kluczyków w aucie. Może być na PW przeciez to stary strucel i żaden problem.Wpadnij i si e jakos dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Heja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 przeciez to stary strucel Nie da się ukryć.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 :hi:siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi