kamilvolt Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Dzięki wielkie za spocika było mi przyjemnie poznać was że w szczyrku wypali jak co to biorę grilla i będzie pozdrawiam
siemian Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 A Ty Kamil byłeś pierwszy raz?? Albo spytam inaczej, czy to był Twój pierwszy raz :polew:
kamilvolt Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 mój pierwszy raz już nie jestem dziewicą :evil: :evil:
siemian Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 to co się nie chwaliłeś... myślałem że tylko ja byłem świeżynką :polew:
kamilvolt Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 :polew: no widzisz :evil: teraz to będziemy Hardcorowe Audiczki
kamilvolt Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 :gwizdanie: Myślę że w szczyrku wypali, tylko to musi być najlepiej Piątek albo Sobota bo musi być, ja załatwie grilla i może jakieś pole do spania i będzie
siemian Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 to można by zrobić weekendowy wypad na dwa dni. Tylko musiałbym wiedzieć wcześniej bo nie zawsze w weekend będe na miejscu
kamilvolt Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 to na następnym spocie trzeba się zgadać i ustalić wszystko Myślę że dzisiejszy skład się zgodzi ładnie byś dzisiaj przywalił ;] hahahaha ten z Corsy był coś wkurzony ;]
slodki79 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 to na następnym spocie trzeba się zgadać i ustalić wszystko Myślę że dzisiejszy skład się zgodzi ładnie byś dzisiaj przywalił ;] hahahaha ten z Corsy był coś wkurzony ;] Szkoda że nie puściłeś "siemian" na Corse bąka jak Dawid :polew:
siemian Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 a dajcie spokój jak nie chcą puścić to się trzeba wpychać... To corsa była... szczerze mówiąc nawet nie zauważyłem marki... Już mnie korciło żeby wysiąść... Jak widze takich buców to mi sie ciepło robi. Jak jedno auto prawie sie zatrzymuje przed progiem to to za nim tez musi, a ja sie wtedy moge spokojnie wepchac, a tu pajac będzie trąbił...
kamilvolt Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 to na następnym spocie trzeba się zgadać i ustalić wszystko Myślę że dzisiejszy skład się zgodzi ładnie byś dzisiaj przywalił ;] hahahaha ten z Corsy był coś wkurzony ;] Szkoda że nie puściłeś "siemian" na Corse bąka jak Dawid :polew: hahaha właśnie jeszcze jak by Turbo poszło takim olejem mniam :polew: :polew:
slodki79 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 a dajcie spokój jak nie chcą puścić to się trzeba wpychać... To corsa była... szczerze mówiąc nawet nie zauważyłem marki... Już mnie korciło żeby wysiąść... Jak widze takich buców to mi sie ciepło robi. Jak jedno auto prawie sie zatrzymuje przed progiem to to za nim tez musi, a ja sie wtedy moge spokojnie wepchac, a tu pajac będzie trąbił... :good:
kamilvolt Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 słodki a wy jak tam długo jeszcze byliście ??
igor0111 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Panowie z przykrością stwierdzam, iż w poniedziałek moje autko zmieniło właściciela:( Niestety wnętrze mnie wykończyło i stwierdziłem, że nie będe się wiecej cisł i kombinował jak tutaj usiaść, żeby było wygodnie.Zmnieniam marke, bo na wygodniejsze Audi mnie nie stać.Może kiedyś jak na piśmie dacie mi oświadczenie, że mnie nie zlinczujecie publicznie za zdradę - to wpadne na chwilkę zobaczyć "stare" twarze......... IGOR
Andrzej88 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Witam Postaram się wpaść na spocika w najbliższą środę, chociaż moja to nic szczególnego Pozdrawiam
wojtekce Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Panowie z przykrością stwierdzam, iż w poniedziałek moje autko zmieniło właściciela:( Niestety wnętrze mnie wykończyło i stwierdziłem, że nie będe się wiecej cisł i kombinował jak tutaj usiaść, żeby było wygodnie.Zmnieniam marke, bo na wygodniejsze Audi mnie nie stać.Może kiedyś jak na piśmie dacie mi oświadczenie, że mnie nie zlinczujecie publicznie za zdradę - to wpadne na chwilkę zobaczyć "stare" twarze......... IGOR to teraz szpan po wsi [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2009, 07:59_________________________________________________ Witam Postaram się wpaść na spocika w najbliższą środę, chociaż moja to nic szczególnego Pozdrawiam wpadnij znajdziemy coś szczególnego w twoim aucie
Andrzej88 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 wpadnij znajdziemy coś szczególnego w twoim aucie Dziurę w maskownicy głośnika w tylnych drzwiach Postaram się wpaść ale nie obiecuję ponieważ często jest tak, że dłużej siedzę w pracy i mogę się nie wyrobić z czasem...
kamilvolt Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Spocki AUCHAN 22 Kwiecień 2009 Do zobaczenia w Środę
Wihajster Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 i nawet jakieś fotki sie znalazły
Rekomendowane odpowiedzi