IroN_87 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 mam pacjenta q5 2010r potrzebne menu pl MMI i w liczniku. Nie wiem czy 2g, czy 3g nie widziałem go. Jak ktoś chce wgrać i zarobić to pw bo ja nie mam czasu się z nim bawić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Hejka ale piekarnik.... byle do 14...potem wypad z pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Tematy się kleją . Przemo jak sztrucel ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Tematy się kleją . Przemo jak sztrucel ?? Stasiu nie miał prądu wichura daje się w znaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Mój też stoi ...terminy wszędzie jak cholera...a wszyscy na kolejki w służbie zdrowia narzekają...ehhh...a jak trzeba jakiś dupsik w aucie wymienić to człowiek słyszy, że za 2 tygodnie moooooże by udało się wepchnąć Edytowane 9 Lipca 2015 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Mój też stoi ...terminy wszędzie jak cholera...a wszyscy na kolejki w służbie zdrowia narzekają...ehhh...a jak trzeba jakiś dupsik w aucie wymienić to człowiek słyszy, że za 2 tygodnie moooooże by udało się wepchnąć Zaś silnik wymieniasz Edytowane 9 Lipca 2015 przez H4mm3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Zaś silnik wymieniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Mój też stoi ...terminy wszędzie jak cholera...a wszyscy na kolejki w służbie zdrowia narzekają...ehhh...a jak trzeba jakiś dupsik w aucie wymienić to człowiek słyszy, że za 2 tygodnie moooooże by udało się wepchnąć Zaś silnik wymieniasz O tym samym pomyślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi