.md Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Panowie mam ogromną prośbę. Między 25 a 27 października skradziono mi felgi. Koła były postawione obok garażu, na terenie prywatnej ogrodzonej posesji. 18" , podwójny rozstaw 5x112 5x100, mocno obite, styrane życiem i solą. Założone nowe opony Taurus 225/40 jeszcze z nalepkami. Dwie fele były spawane wewnątrz, w tym jedna w dwóch miejscach, spawy nie szlifowane więc na pewno mocno widoczne. Gdyby ktoś dostał ofertę kupna, zauważył na jakimkolwiek portalu czy miał jakiekolwiek informację to bardzo proszę o informacje, najlepiej i najszybciej przez kom 503-933-067 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 ehh...gnoje...czyste gnoje!! Łapy ud***ć przi samej rzici !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Cze Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Upppp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mBrother1989 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Siemano.Jutro jakas kawusia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Hi Hmm teoretycznie jak będzie furka to mogę podjechać ... ale to dopiero koło 15-16 będę wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mBrother1989 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 (edytowane) Organizujemy coś jutro wieczorem na parkingu obok Auchan w Bielsku? Chętnie poznam ekipę ze śląska:> Edytowane 10 Listopada 2016 przez mBrother1989 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Zimą na parkingu ? Odkrytym ? Hmmm Kawa albo gril z flaszką to bym zrozumiał ... i po kielichu też byś faktycznie poznał ludzi ... bo na trzeźwo to nuda ... uwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 bo na trzeźwo to nuda ... uwierz nie pierdziel.Jak jest Przemo to nie jest wcale nudno.Jest sie z kogo ponapierdzielać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Skoro taka bieda na Bielskich to może w sobotę Biały Krzyż ktoś atakuje na sportowo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Że w spodenkach i trampkach ? [emoji3] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 nie ,dresy mozesz wziaść jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Nie da rady. Bez auta jestem bo stoi u majstra jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Ktoś tu ma jakies dresy do sprzedania ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 To nie ten dział [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) To nie ten dział [emoji14] Szkoda bo na kawe byłem dziś chętny... Odezwałem się bo ktos coś wspominał o dresach... to chyba tych z BMW Edytowane 11 Listopada 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 A to akurat Cię dobrze naprowadziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi