Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Zmieniasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 No jeśli chodzi o wygląd to w jak najlepszym czego nie można juz powiedzieć i wytrzymałości jednostek napędowych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 15 godzin temu, Arturoo napisał: Zmieniasz ? No co Ty... nie moja liga... Ale ktoś takim autem zaparkował obok mnie więc postanowiłem zrobić foto porównawcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Cze[emoji16] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczka Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Witajcie jestem z forum lubelskiego i potrzebuje pomocy kolegów z Bielska Białej. Czy są takowi którzy chcieli by pomóc i przy okazji zarobić? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszbielsko Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Pisz na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Bry https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-2-0-tfsi-quattro-ID6yIfwL.html ale przebieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 37 minut temu, Marcin6 napisał: Bry https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-2-0-tfsi-quattro-ID6yIfwL.html ale przebieg przeca widać,że przebieg z d*py Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) Chyba jakoś nadmiernie zniszczony to nie jest... ale nie analizowałem jakoś szczególnie, bo nie szukam Ja tyle to robie w rok... :/ Ale jak już bym zmieniał to zastanowiłbym się nad benzyną... w tym moim już drugi wtrysk niedawno musiałem regenerować... porażka A ciagle nie jest idealnie... i pewnie pozostałe dwa też trzeba będzie zregenerować... uroki 300k km przebiegu. Wihu, te Twoje 2.0TDI w B8 jak się sprawuje? Elegancko? Edytowane 10 Marca 2017 przez Marcin6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 1 minutę temu, Marcin6 napisał: Wihu, te Twoje 2.0TDI w B8 jak się sprawuje? Elegancko? jezdzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 pochwalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Na wieki.....[emoji16] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 O patrz jak sie zlecieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 siemian Ty bandyto drogowy https://polskiedrogi-tv.pl/ograniczenie-umyslowe-bandyty-drogowego/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 z tej strony go nie znałem Zawartość dodana 3 minutes later chyba ,że to Słoneczko śpieszyło do swojego Misia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 To nie ja... ja mam gti, nie R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disem Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Witam, Koledzy podajcie namiary na kogoś z BB od aktualizacji navi w a6 z 2007 roku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 siemian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi