Baddy Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Bo taka glupia mysl mi :gwizdanie: przeszla przez glowe by jakiegos meczyka ciupnac Hehehe wieki nie grałem. Teraz po takim meczyku chyba by mnie musieli odnieść do domu Nawigacja tempomat i jakos dasz rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 To jaktam panowie, kto poza mną i Wojtkiem się wybierze na urodziny spotów śląskich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 spocik ok ... dzisiaj, to co wczoraj wlazlo, wylazi ze zdwojona sila ;P .. hyhy slawek ja bym sie kulnal z checia ale nie wiem kiedy wroce z urlopu .. jak wroce przed 27.VI to jade !!!! dam znac jeszcze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 No zaliczkę trzeba do 10-go wpłacić więc trzeba się niestety teraz decydować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 No zaliczkę trzeba do 10-go wpłacić więc trzeba się niestety teraz decydować. hyhy wydaje mi sie ze jak sie pojawi jedna dodatkowa duszyczka przyjaznie nastawiona ... to przyjma ja z otwartymi ramionami .. poki co nie wiem, ale sie dowiem jak z terminem bede mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Te kozy były na tej prostej z 300m od naszego parkingu. Z Wojtkiem wyhamowaliśmy do 0 Droga powrotna zahaczyłem 210 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 No zaliczkę trzeba do 10-go wpłacić więc trzeba się niestety teraz decydować. Do 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Te kozy były na tej prostej z 300m od naszego parkingu. Z Wojtkiem wyhamowaliśmy do 0 Droga powrotna zahaczyłem 210 ;] No to ładnie ładnie ale te kozy to tak same od siebie wyszły na jezdnię czy je ktoś prowadził? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Te kozy były na tej prostej z 300m od naszego parkingu. Z Wojtkiem wyhamowaliśmy do 0 Droga powrotna zahaczyłem 210 ;] No to ładnie ładnie ale te kozy to tak same od siebie wyszły na jezdnię czy je ktoś prowadził? nie miały GPS-a i se wyszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Bo taka glupia mysl mi :gwizdanie: przeszla przez glowe by jakiegos meczyka ciupnac JA jestem za meczykiem lubię w siate grać Hehe Wojtek albo miały nieaktualną Automapę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Bo taka glupia mysl mi :gwizdanie: przeszla przez glowe by jakiegos meczyka ciupnac JA jestem za meczykiem lubię w siate grać Hehe Wojtek albo miały nieaktualną Automapę w siate można zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 mi się nie chce ruszać za "stary" jestem lepsze szachy, karty itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 mi się nie chce ruszać za "stary" jestem lepsze szachy, karty itp Mowisz, ze hazard, ze na spocie...hmm... :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 kolejny kolega z BB sie zarejestrował.Wysłałem PW z zaproszeniem http://www.a4-klub.pl/smf/newbie/bielskobialawitam_wszystkich-t82807.0.html;new#new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Mogłeś mu napisać, że wiemy jak wyrezać HID-y, to może wtedy by wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Mogłeś mu napisać, że wiemy jak wyrezać HID-y, to może wtedy by wpadł ok wysłałem jeszcze jedno PW :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 rns e juz JEST !!! jeszcze tylko montaz i bedzie ok siemian jak tam moje graty do wnetrza ??? a tak wogole to jade sobie dzisiaj przez miasto i chyba z 8 avantow widzialem przy przejezdzie 20 minutowym i dziwi mnie ze tak malo w sumie nas jest no ale pewnie nie kazdy moze/chce/da rade/wie o forum albo to po prostu tylko "uzytkownicy" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 No jeździ tego trochę. Ja częściej widuję B5 niż B6, ale to chyba normalne. Choć nie wiem czy nie więcej A6-tek widuję. Wczoraj widziałem dość ładne B6, ale gość trochę z grillem przednim przesadził. Ja sądzę, że większość w ogóle nie włazi do netu tylko ma jakiegoś znajomego/poleconego mechanika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 rns e juz JEST !!! jeszcze tylko montaz i bedzie ok siemian jak tam moje graty do wnetrza ??? a tak wogole to jade sobie dzisiaj przez miasto i chyba z 8 avantow widzialem przy przejezdzie 20 minutowym i dziwi mnie ze tak malo w sumie nas jest no ale pewnie nie kazdy moze/chce/da rade/wie o forum albo to po prostu tylko "uzytkownicy" ... No właśnie Piter większość to tylko "użytkownicy" niestety.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 rns e juz JEST !!! jeszcze tylko montaz i bedzie ok siemian jak tam moje graty do wnetrza ??? a tak wogole to jade sobie dzisiaj przez miasto i chyba z 8 avantow widzialem przy przejezdzie 20 minutowym i dziwi mnie ze tak malo w sumie nas jest no ale pewnie nie kazdy moze/chce/da rade/wie o forum albo to po prostu tylko "uzytkownicy" ... No właśnie Piter większość to tylko "użytkownicy" niestety.. A my to niby kim jesteśmy :gwizdanie: Zapewne maniakami i koneserami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi