Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 witajcie. Własnie z Mackiem skonczylismy rezac (takie tam poprawki comming home i zawieszenia podsufitki) O kurcze widze że Miron poszedł po bandzie. A co zrobił ze starym autkiem bo też było Fajjne przez duże F. Stare na razie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 to ma teraz dwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 to ma teraz dwa? Na razie tak (rano losuje czym będzie jeździł ) B6 pójdzie na sprzedaż pewnie niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Popatrzcie jaką miron78 sobie furę kupił, zbladłem. Szkoda, że mnie na taką nie stać ;( widziałem Gdzie mozna na nia luknac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Gdzie mozna na nia luknac? Tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_slaskie_piatki_1800_forum_gliwice-t35760.0.html;msg977288#msg977288 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_slaskie_piatki_1800_forum_gliwice-t35760.0.html;msg977288#msg977288 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Haha, pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 panowie mam znowu urlop tylko że teraz przez miesiąc mnie nie będzie, także rządzić tam,ale beze mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 panowie mam znowu urlop tylko że teraz przez miesiąc mnie nie będzie, także rządzić tam,ale beze mnie a mówią,że bieda w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 No właśnie zapewne nikt znas kryzysu nie odczuje, ile zarabiamy tyle wydajemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Przypominam o mozliwosci zamowienia alkoholu na zlot do Piły - PW do Mnie Cennik: http://www.a4-klub.pl/smf/zlot_ogolnopolski_pila_2009_oferta_alkoholi_na_zlot-t83242.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Jaktam się ekipa miewa w ten piątkowy poranek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 kurka ciężko bo mi tu za oknem ocieplają budynek... tylko wiercenie.. krzyki ... i przekleństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Ty lepiej "kupuj piny, rób wiązki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 plaża jak to w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Ty lepiej "kupuj piny, rób wiązki" przyczepkę składasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Ty lepiej "kupuj piny, rób wiązki" przyczepkę składasz jeszcze nie. To będzie następny Stage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Ty lepiej "kupuj piny, rób wiązki" przyczepkę składasz jeszcze nie. To będzie następny Stage jak to następny ja już mate przycinam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 :polew: a to co nic nie mówisz. To ja w takim razie zaczne skręcać szafeczki :polew:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 10:38_________________________________________________robimy campingową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Co Wy tam znów rezacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi