Wihajster Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Siemian zapewne montuje Coming home z tyłu montując halogeny
mk4 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Co Wy tam znów rezacie ? he he bez rezania niema życia :gwizdanie:
proton2 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 To może mi wyrezacie grzane dupska i regulacje lędźwi ?
wojtekce Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 To może mi wyrezacie grzane dupska i regulacje lędźwi ? może ci wyrezają A8
proton2 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 To może mi wyrezacie grzane dupska i regulacje lędźwi ? może ci wyrezają A8 Ee nie. A8 to już za duża kobyła. Dla mnie A4 jest tak w sam raz. Może jakbym miał rodzinę, to konieczne byłoby A6, ale w mojej sytuacji jest ok
Wihajster Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 i tak trzeba go podziwiać w końcu z B5 zrobił B7
wojtekce Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 jakl sie uśmiechniesz do siemiana to będzie RS4
mk4 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 To może mi wyrezacie grzane dupska i regulacje lędźwi ? a masz części ..... :gwizdanie:
proton2 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 jakl sie uśmiechniesz do siemiana to będzie RS4 :umiech_do_siemiana: Oops, nie ma. Musi wystarczyć :>[br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 11:29_________________________________________________ To może mi wyrezacie grzane dupska i regulacje lędźwi ? a masz części ..... :gwizdanie: Się kupi. Pełno tego na allegro W sumie nie działając regulację lędzwi mam, bo już poprzednik wymieniał fotele i regulacja jest, ale kabli brak.
mk4 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 jakl sie uśmiechniesz do siemiana to będzie RS4 :umiech_do_siemiana: Oops, nie ma. Musi wystarczyć :>[br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 11:29_________________________________________________ To może mi wyrezacie grzane dupska i regulacje lędźwi ? a masz części ..... :gwizdanie: Się kupi. Pełno tego na allegro W sumie nie działając regulację lędzwi mam, bo już poprzednik wymieniał fotele i regulacja jest, ale kabli brak. w sumie to tylko dwa kabelki trzeba masa i plusik do skrzynki z bezpiecznikami i po sprawie .. cieszysz się lędźwiową regulacją :gwizdanie: jedyna wada trzeba wyciągnąć fotele i dostać się do wiązki pod dywanikiem... ale ja już to mam u siebie wyrezane z matami to są większe jaja ;/ bo trzeba wymienić klimatronik na taki z regulacją temperatury, dodatkowo ciągnąc wiązkę oraz rozbierać cały fotel z materiału..;/... kolejna wada - cena maty masakryczna w ASO a używaną ciężko, jedynie kupić używane fotele z matami!
proton2 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 No w sumie tak. Podpinałem zasilanie z aku do tej wtyczki od regulacji lędźwi żeby sprawdzić czy to działa i śmiga aż miło. W sumie jakbym zdobył piny i klucz do odkręcenia foteli to mógłbym to wyrezać. Pod który bezpiecznik trzeba się wpiąć ?
siemian Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 klucz do foteli mam. Piny Maciek wie jakie mają być.
mk4 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 No w sumie tak. Podpinałem zasilanie z aku do tej wtyczki od regulacji lędźwi żeby sprawdzić czy to działa i śmiga aż miło. W sumie jakbym zdobył piny i klucz do odkręcenia foteli to mógłbym to wyrezać. Pod który bezpiecznik trzeba się wpiąć ? w sumie można w dowolny wolny w skrzynce bezpieczników... zaraz zerknę jak elsa podaje klucz i piny zdaje się, że też posiadam... podłączenie to znasz bo sprawdzałeś ale tak dopisze,że 10-pin connector (czerwona kostka) 1. pin4 to plusik i on powinien iść na 10A bezpiecznik (S45 E 10A) 1. pin5 to minusik i on idzie do masy piny jakie trzeba 000 979 132 generalnie idzie do E
proton2 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Dzięki, muszę się temu przyjrzeć. Wyjmowałem ostatnio całą tą puszkę z bezpiecznikami jak montowałem CB. Ciężko się tam wpiąć będzie chyba, ale muszę się przyjrzeć dokładnie.
mk4 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Dzięki, muszę się temu przyjrzeć. Wyjmowałem ostatnio całą tą puszkę z bezpiecznikami jak montowałem CB. Ciężko się tam wpiąć będzie chyba, ale muszę się przyjrzeć dokładnie. jak coś potrzebujesz to wołaj.... zawsze można pomóc :gwizdanie:
Wihajster Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 co tam panowie :gwizdanie: zaczynamy weekend własnie nalałem sobie browara
bakuś Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Hej chłopaki! Czy ma ktoś z okolic B5 z AEB? Chciałbym, o ile oczywiście mogę wpaść kiedyś na spot. Do was chyba mam najbliżej...
Wihajster Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Hej chłopaki! Czy ma ktoś z okolic B5 z AEB? Chciałbym, o ile oczywiście mogę wpaść kiedyś na spot. Do was chyba mam najbliżej... wpadaj wpadaj mają 1,8T oczywiscie
bakuś Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 W takim razie jeśli znajdę czas, to bardzo chętnie! Ja też właśnie zacząłem łikend z zimnym łiskaczem... :gwizdanie: Zdrówko.
Rekomendowane odpowiedzi