proton2 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Panowie ... brać jutro grilla, będziemy grillować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 wszystkim wydaje mi się że zagrilujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 hey... chyba lepiej mieć niż nie ... tym razem to już się zaopatrzymy w kiełbaski bo znając pogodę to znów mogą być jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Wziąłem grilla. Nie mam tylko węgla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 z węglem chyba nie bedzie problemu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 z węglem chyba nie bedzie problemu :gwizdanie: za***ista pogoda .. lepsze to niz ta parowa przez ostatnie kilka dni ... wegiel kupie wiec sie nie martwic .. rozpalka zostala ostatnio chyba wiec ktos ja ma .. jak nie to mam rozpuszczalnik w aucie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 z węglem chyba nie bedzie problemu :gwizdanie: za***ista pogoda .. lepsze to niz ta parowa przez ostatnie kilka dni ... wegiel kupie wiec sie nie martwic .. rozpalka zostala ostatnio chyba wiec ktos ja ma .. jak nie to mam rozpuszczalnik w aucie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 z węglem chyba nie bedzie problemu :gwizdanie: za***ista pogoda .. lepsze to niz ta parowa przez ostatnie kilka dni ... wegiel kupie wiec sie nie martwic .. rozpalka zostala ostatnio chyba wiec ktos ja ma .. jak nie to mam rozpuszczalnik w aucie ... to jak zobaczycie "grzybek" po wybuchu to znaczy, że piter220v odpalił grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 to jak zobaczycie "grzybek" po wybuchu to znaczy, że piter220v odpalił grilla hehe ostatnio sie nie chcialo rozpalic .. godzine dmuchalem w grilla i ciagle gaslo wiec lepszy grzyb po wybuchu niz jego brak .... a wihajster przynajmniej glodny nie bedzie siedzial ----> klasyka http://www.youtube.com/watch?v=sgTafCVlhA4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 w każdym razie chyba podpałka powinna być chyba,że się skończyła.. trza złożyć pule na węgiel i podpałkę co wy na to :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 po co żeby kase wydawać :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 po co żeby kase wydawać :polew: nie wypada tak na krzywy ryj kolego siemian :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 To ja chętnie wezmę ze sobą węgiel i podpałkę w takim razie, tak na przywitanie... hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 po co żeby kase wydawać :polew: nie wypada tak na krzywy ryj kolego siemian :gwizdanie: on to ma w genach [br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 11:31_________________________________________________ To ja chętnie wezmę ze sobą węgiel i podpałkę w takim razie, tak na przywitanie... hehe nie podlizuj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 To ja chętnie wezmę ze sobą węgiel i podpałkę w takim razie, tak na przywitanie... hehe Będziesz się witał węglem i podpałką... :gwizdanie: Weź lepiej krate browarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 To ja chętnie wezmę ze sobą węgiel i podpałkę w takim razie, tak na przywitanie... hehe Będziesz się witał węglem i podpałką... :gwizdanie: Weź lepiej krate borowarów. miałeś racje Wihajster on to w genach ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Podpałkę mam, dlatego napisałem tylko o węglu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Panowie nie wiecie kto moze miec halogeny do rs4 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Panowie nie wiecie kto moze miec halogeny do rs4 ?? hehe kurde boniu skoncz juz ta fure robic .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi