moicz Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 bry pozdrawiam wszystkich z wczorajszego spota ;] wyglądałeś na spiętego :gwizdanie: czyżby trema ta trema jakbym przyjechał bez browarów też bym się tremował [br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 12:55_________________________________________________a po drugie zobaczył takiego gangstera Wieszaka który pali fajke i mówi co chwila "spier***" to co miał sobie pomyśleć :polew: :polew:
siemian Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 ty pingwin idz lepiej rezać coś do auta narazie nie mam za bardzo czego rezać
bakuś Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Hej! :) Może mi ktoś podpowiedzieć w jaki sposób wystawić ogłoszenie w dziale sprzedam?!?!?!?!
Wihajster Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Hej! :) Może mi ktoś podpowiedzieć w jaki sposób wystawić ogłoszenie w dziale sprzedam?!?!?!?! nie dasz rady masz na razie za mało postów :gwizdanie:
wojtekce Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Hej! :) Może mi ktoś podpowiedzieć w jaki sposób wystawić ogłoszenie w dziale sprzedam?!?!?!?! nie dasz rady masz na razie za mało postów :gwizdanie: od tys. postów można sprzedawać
MARiOLiNi Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 No to jutro jedziemy. Ciekawe co to będzie no jak to co....jedziesz pierwszy ....nadajesz tempo :gwizdanie: masz Rns-e wiec prowadzisz jakby to powiedzieć: pojedziesz jako sponsor, jeśli będą suszyć to... :gwizdanie:
proton2 Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 No to jutro jedziemy. Ciekawe co to będzie no jak to co....jedziesz pierwszy ....nadajesz tempo :gwizdanie: masz Rns-e wiec prowadzisz jakby to powiedzieć: pojedziesz jako sponsor, jeśli będą suszyć to... :gwizdanie: Tego się właśnie obawiam Choć z drugiej strony nie zamierzam pruć na złamanie karku, więc nie będzie problemów myślę
bakuś Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Aha. To nie tak źle... Jak dalej będę z wami gadał tutaj o takich pierdołach to szybko je nabiję!
proton2 Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 No tu będzie problem, bo posty pisane tutaj nie zwiększają licznika postów
bakuś Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Aha . . . To trzeba iść gdzie indziej pomarudzić... :gwizdanie:
Baddy Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 POWITAĆ Z przykrością stwierdzam, że mnie dziś nie będzie ;( Ale pojawie się na bank next time. PS miałbym prośbe gdyby ktoś miał i chciał sprzedać bądź mógł załatwić naklejki i ramki klubowe z chęcią łyknę za tydzień :> Poszukam naklejki chyba gdzies miałem. Bede wdzieczny :>
Baddy Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 baddy ja mam 3 ale dwie bede kleil Elegancko wiec zamawiam sobie ta trzecia
MAJKI Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Miron już na miejscu, pojechał przez Wrocław i narzekał na drogę (przejechanie Wrocławia 45min a pozniej za Wrocławiem 4 zwężki i też prawie godz w plecy) Widze że Wy przez Łódz chcecie śmigać to chyba zobaczymy sie na miejscu bo my z dimanem lecimy na Kluczbork, Ostrów Wielkopolski i dalej Poznań, najblizej i droga tez w miare dobra (3 godz dużym zestawem do Ostrowa ) to osobówką bedzie szybciej. Do zobaczyska na miejscu
proton2 Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Nie śpimy jeszcze. Ja się kładę gdzieś za 1,5 godziny. Zadzwonię jeszcze do Mirona, zapytam o warunki
Rekomendowane odpowiedzi