Wihajster Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 tak co by sie szaszłyki obstały zanim dojedziemy postaramy się .... ale kurcze wypasy zaczynają się pojawiać na spocikach:) witam.Obawiam sie,że dzis mnie nie będzie ;(
mk4 Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 tak co by sie szaszłyki obstały zanim dojedziemy postaramy się .... ale kurcze wypasy zaczynają się pojawiać na spocikach:) witam.Obawiam sie,że dzis mnie nie będzie ;( pokombinuj i wpadaj na 10 min na szaszłyka :gwizdanie:
mk4 Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Kuuurde, też bym chciaaał... przyjechać. to w czym problem wsiadasz w autko i 18 jesteś u nas :gwizdanie:
kamilvolt Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 myślę że też będę wezmę kłopoty chyba pozdrówka
Wihajster Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 myślę że też będę wezmę kłopoty chyba pozdrówka kłopoty zostaw w domu :gwizdanie:
kamilvolt Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 ok wihajster to dziewcyzna zostaje przyjade sam
proton2 Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Zapowiada się niezła wyżerka mk4 chyba Cię widziałem na Konopnickiej gdzieś koło 8.45
mk4 Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Zapowiada się niezła wyżerka mk4 chyba Cię widziałem na Konopnickiej gdzieś koło 8.45 bardzo możliwe.... to byłeś ty zapóźno się zorientowałem i tylko zobaczyłem w wstecznym lusterku...ale ładnie się prezentują fele:D
bakuś Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Kuuurde, też bym chciaaał... przyjechać. to w czym problem wsiadasz w autko i 18 jesteś u nas :gwizdanie: Arbeit...
damian25 Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Ja też będę wcześniej a lubicie tzatziki do grila :gwizdanie: Proszę o waga na spocie bo może się przydać
Wihajster Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Ja też będę wcześniej a lubicie tzatziki do grila :gwizdanie: Proszę o waga na spocie bo może się przydać znowu vagiem chcesz zbieżność ustawiać
Baddy Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Panowie gdzie dzisiaj mam się zjawić ?? i o której ? bo już wszytko gotowe więc z chęcią wpadnę na spota elo wszystkim ... loknij w naglowek strony "Mapka dojazdu do Nałęża MAPKA" ^^^^ slawek tak beda szczury pieczone .. na patykach zrobilem cos kolo 20 szaszlykow z papryka, kielbasa, boczkiem, kurczakiem i cebula wiec prosze ku***a sie zjawic !!! bo zatluke za moje 1.5 h roboty ... dziekuje i bede tam juz po 17 tylko auto umyje.. najwyzej sobie posiedze na lonie natury ... Ja tez bede wczesniej Ja też będę wcześniej a lubicie tzatziki do grila :gwizdanie: Proszę o waga na spocie bo może się przydać znowu vagiem chcesz zbieżność ustawiać :polew: :polew: Ps. bierze ktos aparat?
proton2 Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Ps. bierze ktos aparat? Mam aparat. Nie wiem tylko czy jest w nim prąd, bo go szybko porwałem rano Bądźmy dobrej myśli :>
Wihajster Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Ps. bierze ktos aparat? Mam aparat. Nie wiem tylko czy jest w nim prąd, bo go szybko porwałem rano Bądźmy dobrej myśli :> podładuje sie vagiem
wojtekce Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Ps. bierze ktos aparat? Mam aparat. Nie wiem tylko czy jest w nim prąd, bo go szybko porwałem rano Bądźmy dobrej myśli :> podłączymy pod aku jak co
piter220v Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 moze za tydzien zwolac ludzi z gliwic tez ? ... na grilla na pewno sie skusza a i siemian wroci, sylwek wroci piotrek bedzie mogl (stary i czasami nie moze hyhy)
mk4 Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 moze za tydzien zwolac ludzi z gliwic tez ? ... na grilla na pewno sie skusza a i siemian wroci, sylwek wroci piotrek bedzie mogl (stary i czasami nie moze hyhy) jak siemian wróci to wszyscy uciekną
piter220v Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 śmierdzi mi tu warnem mnie warning puszczasz ? no pieknie, widze ze mysl o przegapionym szaszlyczku cie przerasta szukasz wyladowania....
Rekomendowane odpowiedzi