damian25 Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Zauważ z tym brzydkim samochodem jeszcze raz staniesz tą padliną przy domku będzie kropeczka od tego jest parking Piter nasz prezes chyba się pomylił ta widomość powyżej miała być do Ciebie :gwizdanie: Wihajster wybaczam
piter220v Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 jeszcze raz staniesz tą padliną przy domku będzie kropeczka od tego jest parking hehe .. smieje sie ale pewnie to o moje chodzi ? [br]Dopisany: 30 Lipiec 2009, 10:58_________________________________________________ Piter nasz prezes chyba się pomylił ta widomość powyżej miała być do Ciebie :gwizdanie: Wihajster wybaczam zapamietaj sobie jedno wazne stwierdzenie na cale zycie .... prezes, sie NIGDY nie myli ! cos czuje ze po tym stwierdzeniu bede mial tego "klubowicza" + 50 zł jeszcze hyhyhyhyhy
Wihajster Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 jeszcze raz staniesz tą padliną przy domku będzie kropeczka od tego jest parking hehe .. smieje sie ale pewnie to o moje chodzi ? nie o twoje z twojego fajna muzyka leciała [br]Dopisany: 30 Lipiec 2009, 11:00_________________________________________________ klubowicza" + 50 zł jeszcze hyhyhy taaa i jeszcze zapłace za ciebie
piter220v Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 piter za szaszłyki vip powinien wpaść albo od razu na calosc .... piotrek zamien sie nowicjuszem za moderatora szeryf zrobi tu porzadek !!!!
mk4 Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 piter za szaszłyki vip powinien wpaść albo od razu na calosc .... piotrek zamien sie nowicjuszem za moderatora szeryf zrobi tu porzadek !!!! a kropkę to każdy dostanie
Baddy Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Fotki dobre, spocik udany, żarcie paluchy lizać generalnie wypas jak zawsze Niech jeszcze tylko ktos wpadnie RS4 bym mogl sie przejechac
Wihajster Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Niech jeszcze tylko ktos wpadnie RS4 bym mogl sie przejechac podobno Siemian reza swoja B7 na RS-a
wojtekce Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Fotki dobre, spocik udany, żarcie paluchy lizać generalnie wypas jak zawsze Niech jeszcze tylko ktos wpadnie RS4 bym mogl sie przejechac chcesz dsie przejechać szybkim autem następnym razem dam ci się kopnąć
Wihajster Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Fotki dobre, spocik udany, żarcie paluchy lizać generalnie wypas jak zawsze Niech jeszcze tylko ktos wpadnie RS4 bym mogl sie przejechac chcesz dsie przejechać szybkim autem następnym razem dam ci się kopnąć lepiej nie bo może nie ogarnąć tej mocy
boniu Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 lol ile osob wczoraj stalo na moim miejscu mam nadzieje ze nie narobiliscie zbyt duzo kolein??
godzic Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Panowie jest jakaś szansa żebym sobie za tydzień zrobił logi ? pomoże ktoś z tym ?
proton2 Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Panowie jest jakaś szansa żebym sobie za tydzień zrobił logi ? pomoże ktoś z tym ? Spoko, myślę, że uda się zrobić drugi komplet logów.
mk4 Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Panowie jest jakaś szansa żebym sobie za tydzień zrobił logi ? pomoże ktoś z tym ? Spoko, myślę, że uda się zrobić drugi komplet logów. Sławek zostaniesz naszym log-miszczem
Wihajster Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 panowie zrobiłem wstepną rezerwacje dla nas na zlot zimowy dla 10 osób nie za mało??
wojtekce Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 panowie zrobiłem wstepną rezerwacje dla nas na zlot zimowy dla 10 osób nie za mało?? może być
mk4 Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 panowie zrobiłem wstepną rezerwacje dla nas na zlot zimowy dla 10 osób nie za mało?? Wihajster a kiedy to dokładnie jest i gdzie?
Wihajster Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 panowie zrobiłem wstepną rezerwacje dla nas na zlot zimowy dla 10 osób nie za mało?? Wihajster a kiedy to dokładnie jest i gdzie? szczegółów nie mogę zdradzic ale Marzec myśle
mk4 Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 to tak wstępnie można zarezerwować ... pewnie sieniam też będzie chciał
Rekomendowane odpowiedzi