Wihajster Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 to tak wstępnie można zarezerwować ... pewnie sieniam też będzie chciał ciiiiiicho...nie mówmy mu
piter220v Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 to tak wstępnie można zarezerwować ... pewnie sieniam też będzie chciał me too ... tez sie pisze na zlocik ..
mk4 Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Będzie silna ekipa na zlocie jak by tak 10 z BB pojechało było by całkiem całkiem... i jak im tam za grillujemy to wszyscy
Wihajster Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Będzie silna ekipa na zlocie jak by tak 10 z BB pojechało było by całkiem całkiem... i jak im tam za grillujemy to wszyscy nie będzie potrzeby tam sa bardzo wypaśne grille ze ci kopara jeszcze opadnie
bakuś Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Ja też! Ja też! Ale zimowy w marcu? BTW: Czy ktoś wie jak zlikwidować luz na lince gazu, bo drażni mnie to okropnie?! Ta kuleczka na końcu linki ma kwadratowe końcówki po obu stronach - to są zakuwki czy miejsce na klucz żeby tą kuleczkę rozkręcić. Trochę jak nyple to wygląda.
godzic Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Nie ma problemu :cool1 Baddy zapodaj jakiś kontakt do siebie
Baddy Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Ależ tu dzis tłoczno GODZIC robiłes juz z autkiem?
Wihajster Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 witam...no widać,że ogólnie na forum mały ruch w weekend ....ja np. wczoraj i dzis nad jeziorkiem w czechach byłem
Baddy Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 A ja na basenie za domem przy piwku i szaszlykach teraz juz w pracy
DAWIDBORI Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 ja jeziorko tez w czechach a ty wihajster gdzie dokladnie??
Wihajster Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 ja jeziorko tez w czechach a ty wihajster gdzie dokladnie?? koło Havirova
moicz Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 a ja byłem na basenie w czeskim cieszynie
siemian Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Witam Panowie. Wróciłem cały i zdrowy. Jakby było mało w Czechach 50km od Cieszyna przy 230km/h kamyczek mi strzelił w szybe i zrobiłł sie taki duuuży odprysk... Trzeba bedzie AC uruchomić... :gwizdanie: :gwizdanie: Przynajmniej szyba pod czujnik deszczu będzie... Pozdrawiam serdecznie
mk4 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Witam Panowie. Wróciłem cały i zdrowy. Jakby było mało w Czechach 50km od Cieszyna przy 230km/h kamyczek mi strzelił w szybe i zrobiłł sie taki duuuży odprysk... Trzeba bedzie AC uruchomić... :gwizdanie: :gwizdanie: Przynajmniej szyba pod czujnik deszczu będzie... Pozdrawiam serdecznie jak się jeździ jak wariat 230 przez Czechy... to widzę, że stać Cie na mandaty czeskie:D
siemian Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 czesi biorą w łape. odkad jezdze autem zlapali mnie 2 razy i zawsze brali po 300 koron mandatu. W czechach zawsze jezdze ile fabryka dała, austria +20km/h słowenia +10km/h, Chorwacja ile bozia dała :> :>
slodki79 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 jak tam panowie zdrówko Wierzę,że jutro dowiem się co nieco To ja narazie uciekam bo mam służbę
Rekomendowane odpowiedzi