wojtekce Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 ja z bag didila też pojechaliśmy na Bielsko troche duży ruch akurat wiec nie było możliwości ale przed peugeotem miałem 210
MINIO Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ja jeszcze toche pod nogą miałem ale fakt spory ruch był.
bakuś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ja również dziękuję za spot. Wojtek, trzeba mnie było uprzedzić, że zjazd, do którego będziemy się ścigać, jest tak blisko... Ciężko w ostatniej chwili wyhamować do jakiś 60 z ~230 w ostatniej chwili... Tym bardziej, że mam tragiczne już tarcze z tyłu! Za mały dystans. A coś mi się wydawało, że za szybko Cię biorę...
wojtekce Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ja również dziękuję za spot. Wojtek, trzeba mnie było uprzedzić, że zjazd, do którego będziemy się ścigać, jest tak blisko... Ciężko w ostatniej chwili wyhamować do jakiś 60 z ~230 w ostatniej chwili... Tym bardziej, że mam tragiczne już tarcze z tyłu! Za mały dystans. A coś mi się wydawało, że za szybko Cię biorę... do 210 łeb w łeb nic mnie nie dochodziłeś
slodki79 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 No spocik bardzo udany. Trochę z Sylwkiem poszaleliśmy w drodze powrotnej :>. Widzę, że coś ta moja krypa cienko idzie, bo mnie dochodził. No trochę cosik słabo Protonku,poniewaz zaraz jak mielismy pod górkę to już wtedy musiałem zwolnić bo inaczej musiałbym na prawy wjechać,później też trzymałem się za Tobą bo mało było miejsca na prawym przy takiej predkości Ale nie narzekaj moment chyba mamy taki sam więc dlatego,poza tym świerzy wirus :evil:
siemian Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 wróciłem... Ale jestem wyjebany... 900km- 4 godziny na miejscu- 900km... A to wszystko w nicałe 24h... Musiałem jechać bo znajomym który są u mnie w przyczepie kampingowej zapaliła się instalacja elektryczna i trzeba było ustalić przyczyny i to naprawić...
bakuś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ja również dziękuję za spot. Wojtek, trzeba mnie było uprzedzić, że zjazd, do którego będziemy się ścigać, jest tak blisko... Ciężko w ostatniej chwili wyhamować do jakiś 60 z ~230 w ostatniej chwili... Tym bardziej, że mam tragiczne już tarcze z tyłu! Za mały dystans. A coś mi się wydawało, że za szybko Cię biorę... do 210 łeb w łeb nic mnie nie dochodziłeś Dokładnie - łeb w łeb! No, ale właśnie przy tych 210 musiałeś puścić nogę z gazu, bo za szybko zostałeś w tyle.
wojtekce Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 zacząłem hamować przed zjazdem ale trzeba zostawić że TDI mają szanse z 1.8T
bakuś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 No wychodzi na to, że tak Dane tech same za siebie mówią: tdi ma większy moment więc niby powinien zbierać się lepiej na starcie, a aeb znowu powinien być trochę szybciejszy z paroma kuńmi więcej.
proton2 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 No spocik bardzo udany. Trochę z Sylwkiem poszaleliśmy w drodze powrotnej :>. Widzę, że coś ta moja krypa cienko idzie, bo mnie dochodził. No trochę cosik słabo Protonku,poniewaz zaraz jak mielismy pod górkę to już wtedy musiałem zwolnić bo inaczej musiałbym na prawy wjechać,później też trzymałem się za Tobą bo mało było miejsca na prawym przy takiej predkości Ale nie narzekaj moment chyba mamy taki sam więc dlatego,poza tym świerzy wirus :evil: No mój jest niestety cięższy. Do tego te szerokie gumy. Ja też mało nie ważę :> Moment i moc podobna, więc w sumie nie ma się czemu dziwić.
slodki79 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 No właśnie z resztą nikt tu qwa nie zamierza się ścigać ani rywalizować prawda ??? Dobrze jest i tak
godzic Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 No ja jechałem do domu 60 km/h i jeszcze miałem sporo pod butem .... hehehe i dojechałem spokojnie
kamilvolt Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 no fajny spocik pozdówka Wojtek bierz wiatrówkę następnym razem
mk4 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Dzięki za wczorajszego spocika było jak zawsze ok no i ta pasta ... jak tu przy was się odchudzić :gwizdanie:
proton2 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 No właśnie z resztą nikt tu qwa nie zamierza się ścigać ani rywalizować prawda ??? Dobrze jest i tak Owszem, tak tylko porównywałem P.S. Nie wie ktoś czy tu gdzieś w okolicach da się kupić tą oryginalną kierownicę do Xbox-a ?
Baddy Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 powitac No ja jechałem do domu 60 km/h i jeszcze miałem sporo pod butem .... hehehe i dojechałem spokojnie Dobre, dobre :polew:
Rekomendowane odpowiedzi