Wihajster Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 http://fishki.net/comment.php?id=55589
Eyesmon Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Proton - ale to moja turbina stara nadawala sie do czegos? bo i tak miala sztange walniete i logi wychodzily kompletnie tragiczne. nie chce sie dowiedziec ze moglem wymienic przewody i zaoszczedzic pare stowek na regeneracji... a co do tej turbo 702R - ona jest do AJM (115 KM, pompowtryski) a ja powinienem miec 702H do AVG (110 KM, pompa) - naprawde turbo jest taka sama?? nie ma innych ustawien sztangi czy cokolwiek? wypowiedzcie sie panowie.. plis
proton2 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Proton - ale to moja turbina stara nadawala sie do czegos? bo i tak miala sztange walniete i logi wychodzily kompletnie tragiczne. nie chce sie dowiedziec ze moglem wymienic przewody i zaoszczedzic pare stowek na regeneracji... Sztanga była rozregulowana więc i tak musiałbyś oddać turbinę przynajmniej do jej ponownej kalibracji. Sama wymiana przewodów nic by tu nie dała. a co do tej turbo 702R - ona jest do AJM (115 KM, pompowtryski) a ja powinienem miec 702H do AVG (110 KM, pompa) - naprawde turbo jest taka sama?? nie ma innych ustawien sztangi czy cokolwiek? wypowiedzcie sie panowie.. plis Tego nie wiem, w sumie ważne jest jakie daje ciśnienie. Napraw sterowanie doładowaniem i wtedy się w logi zobaczy jak pompuje.
Baddy Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 powitac Obadajcie debila, kiepska jakosc ale na koncu cos widac http://www.wykop.pl/ramka/212803/nim-skoczysz-zastanow-sie-kilka-razy
siemian Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 o kurcze... słabo widać. Tam było tak płytko czy spadł na te jakieś dechy??
mk4 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 powitac Obadajcie debila, kiepska jakosc ale na koncu cos widac http://www.wykop.pl/ramka/212803/nim-skoczysz-zastanow-sie-kilka-razy masakra na maxa ....
piter220v Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 powitac Obadajcie debila, kiepska jakosc ale na koncu cos widac http://www.wykop.pl/ramka/212803/nim-skoczysz-zastanow-sie-kilka-razy mocne ... chociaz koncowka z rozpolowiana czaszka troche fake'em zalatuje .. bo niby zyje jeszcze ? a ja mam cos jak ktos zapomni grilla ... grill za zlotowke !!!!
Wihajster Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 grill fajny ale kto to bedzie woził
mk4 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 grill fajny ale kto to bedzie woził mam lidla pod nosem mogę brać co środę nowy
slodki79 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Piter ma hak to będzie ciągać za sobą
piter220v Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Piter ma hak to będzie ciągać za sobą hehehe grill jest mega moge ciagnanc i kogos wrzucimy do koszyka tak dla wrazen
slodki79 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Piter ma hak to będzie ciągać za sobą hehehe grill jest mega moge ciagnanc i kogos wrzucimy do koszyka tak dla wrazen Jak to kogo PREZESA kask (orzeszek) na głowę mu przywiozę i jazda :polew: :polew:
mk4 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Piter ma hak to będzie ciągać za sobą hehehe grill jest mega moge ciagnanc i kogos wrzucimy do koszyka tak dla wrazen Jak to kogo PREZESA kask (orzeszek) na głowę mu przywiozę i jazda :polew: :polew: chyba chcecie naprawdę wpisać się do nagrody Darwina
wojtekce Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 dostaniecie kropka to wam przejdzie naśmiewanie się
slodki79 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 dostaniecie kropka to wam przejdzie naśmiewanie się A skąd my się nie naśmiewamy PREZES jest tak spokojny i cierpliwy,że napewno kamień na miękko by ugotował
Wihajster Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 witam....jak tam przygotowania na środowy spocik
slodki79 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 witam....jak tam przygotowania na środowy spocik Idą pełną parą
Baddy Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 witam....jak tam przygotowania na środowy spocik powitac Może mięsko mielone w srode z grilla
Rekomendowane odpowiedzi