martin a4 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 z pod inter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 17.35 pod inter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 panowie wybaczcie ale nie dam rady jechac ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 no to szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 panowie wybaczcie ale nie dam rady jechac ;( a co u Ciebie już pada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 nie pada ,mam interes a pieniadz jest dla mnie wazniejszy rozumiesz [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2008, 14:48_________________________________________________a jak jestes taki madry to czemu wy nie przyjedziecie do bielska my juz bylismy u was i to nie raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 wiedzialem ze nie dasz rady:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Dawid, uprzedzam, że istnieje możliwość iż mogę się odrobinkę spóźnić. Czekaj w razie czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 nie pada ,mam interes a pieniadz jest dla mnie wazniejszy rozumiesz [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2008, 14:48_________________________________________________a jak jestes taki madry to czemu wy nie przyjedziecie do bielska my juz bylismy u was i to nie raz stary - po pierwsze to było żartobliwe jeżeli nie zauważyłeś - po drugie, normalna sprawa że kasa ważniejsza - po trzecie jakoś sobie nie przypominam żebyś był w SG kilka razy na zlociku - i na koniec, chętnie kiedyś wpadne ale z mądrością to nic wspólnego niema szerokości dla tych którzy dziś do nas jadą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 spoko proton poczekam miron mocy przybywaj:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 spoko proton poczekam miron mocy przybywaj:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 - po trzecie jakoś sobie nie przypominam żebyś był w SG kilka razy na zlociku mowie ogolnie o ekipie z BB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 - po trzecie jakoś sobie nie przypominam żebyś był w SG kilka razy na zlociku mowie ogolnie o ekipie z BB Ogólnie to oczywiście bo odległość macie nie małą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 panowie i jak po mokrym spociku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 fajnie sie slizgało pare razy było juz mi ciepło:D ogólnie fajowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Dawid po wyjeździe z Żor jeszcze daliśmy ognia w tym deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 wojtek za co masz ostrzezenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Ciekawe czy ekipa z Gliwic przyjedzie na spocik do nas muszę powiedzieć, że na spocie było zajefajnie ekstra atmosfera, jak w domu Wielkie dzięki kolegom z bordowego ADR i białego AEB za wskazanie dróżki na pszczyńską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 poprosiłem o zamknięcie tematu chyba przed czasem :doh1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 nio teraz my czekamy na gliwice zobaczymy czy sie kiedys wybiora do nas [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2008, 23:16_________________________________________________ poprosiłem o zamknięcie tematu chyba przed czasem :doh1: o boze ci moderatorzy nie maja sie juz do czego do*****c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi