MARiOLiNi Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Na zimę zakładam 205/55/16 na ubitym śniegu jest OK, ale na puchu albo "chlapie" samochód nie słucha. Najlepsze byłyby 165 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 no to sobie pomyśl co ja będe miał na kołach 225/45/17... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 no to sobie pomyśl co ja będe miał na kołach 225/45/17... bo ty jestes zawsze wyjatkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Panowie, będzie ktoś miał pożyczyć klucz do odkręcenia foteli ? Jakis spline tam jest, a ja w ogóle takich nie mam. Mam przyszły tydzień wolny, to bym sobie tego Bose-a zrobił (jeśli nie przyjdą ziemniaki :> ) i sterowanie podparcia lędźwi w siedzeniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 no to sobie pomyśl co ja będe miał na kołach 225/45/17... Na ubitym będzie git. Starszy ma 255 i nie marudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Maciek ma[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2009, 15:54_________________________________________________ no to sobie pomyśl co ja będe miał na kołach 225/45/17... Na ubitym będzie git. Starszy ma 255 i nie marudzi Ale w quattro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Panowie, będzie ktoś miał pożyczyć klucz do odkręcenia foteli ? Jakis spline tam jest, a ja w ogóle takich nie mam. Mam przyszły tydzień wolny, to bym sobie tego Bose-a zrobił (jeśli nie przyjdą ziemniaki :> ) i sterowanie podparcia lędźwi w siedzeniach. ja mam ... jak chcesz możesz brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Bry na wieczor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Panowie, będzie ktoś miał pożyczyć klucz do odkręcenia foteli ? Jakis spline tam jest, a ja w ogóle takich nie mam. Mam przyszły tydzień wolny, to bym sobie tego Bose-a zrobił (jeśli nie przyjdą ziemniaki :> ) i sterowanie podparcia lędźwi w siedzeniach. ja mam ... jak chcesz możesz brać Super. To się zgłoszę jak będę miał wszystkie graty Bry na wieczor A . Jedziemy z koksem, trzeba gonić Gliwice. Jutro musi być 800 stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 z ranca do pracy trza gnac A tam gonic po co gdzie pisze ze to sa jakies wyscigi weekend sie dzis zaczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 liczy sie jakość a nie ilość postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moicz Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 w ten piękny dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Witka Ja sie zaraz zabieram za pucowanie fury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Witka Ja sie zaraz zabieram za pucowanie fury do wieczora masz robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Witka Ja sie zaraz zabieram za pucowanie fury ja jeszcze poczekam ze 2 miechy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Witka Ja sie zaraz zabieram za pucowanie fury to może Ci jeszcze ze 2 podrzucimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Witka Ja sie zaraz zabieram za pucowanie fury Jakby zsumować ile godzin w zeszłym tygodniu czyściłem A4, to koło 11 by wyszło. Codziennie po zamknięciu sklepu coś robiłem z A4, od środy do soboty. Polerka odebrana we wtorek się przydała :> Daj znać ile Tobie wyjdzie Teraz tylko czekać do 14 i na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi